ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Προφορική συμφωνία με Τιάγκο Αλκάνταρα η Ρεάλ"

Bayern's Thiago Alcantara celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Thiago Alcantara celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Έτοιμη να ενεργοποιήσει την "βόμβα" με την κωδική ονομασία: Τιάγκο Αλκάνταρα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να απέχει ένα βήμα από την απόκτηση του άλλοτε άσου της Μπαρτσελόνα.

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση με πολλαπλά οφέλη από τη Ρεάλ, που φέρεται να απέχει μία ανάσα από τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος διαθέτει "μπλαουγκράνα" παρελθόν.

Όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός "Onda Cero", οι "μερένχες" ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα και το μόνο που απομένει για να κλείσει το "super deal", είναι να δώσουν τα χέρια και με την Μπάγερν Μονάχου, επιφέροντας σημαντικό πλήγμα στο γόητρο της "αιώνιας" αντιπάλου, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουν να καλύψουν τα νώτα τους σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Λούκα Μόντριτς .

Όπως όλα συνωμοτούν, ο Ισπανός μέσος θα εγκαταλείψει την ποδοσφαιρική πραγματικότητα της Γερμανίας, αφήνοντας τους Βαυαρούς ύστερα από μια 5ετία στην "Allianz Arena", ώστε να ντυθεί στα λευκά της "βασίλισσας" και να αποτινάξει το καταλανικό του background.

Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος πολυδιάστατος χαφ είχε εκφράσει (ανοιχτά) την επιθυμία του να πραγματοποιήσει το ποδοσφαιρικό comeback στην ομάδα της Βαρκελώνης , ωστόσο -όπως φαίνεται- η θέληση των "μπλάνκος" να τον φέρουν στη Μαδρίτη, αποδεικνύεται ισχυρότερο κίνητρο για τον διεθνή με την "φούρια ρόχα" άσο, που πρόκειται να μεταπηδήσει στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Πάντως, από την πλευρά της η καταλανική εφημερίδα "Mundo Deportivo", επισημαίνει πως από το περιβάλλον του Τιάγκο δεν προκύπτει κάποια πρόταση από την Ρεάλ. Μάλιστα, ο Τιάγκο είχε συνάντηση με τον νέο τεχνικό της ομάδας του Μονάχου, Νίκο Κόβατς, ο οποίος του ανέφερε πως τον υπολογίζει πολύ και στηρίζει τα πλάνα της νέας ποδοσφαιρικής version των Βαυαρών πάνω του, ενώ προτίθεται να του δώσει φανέλα βασικού τη νέα σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ