ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Πόρτα" της Γιουβέντους σε Ρεάλ για Πιάνιτς

Juventus' Miralem Pjanic celebrates during the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Miralem Pjanic celebrates during the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Tuttosport", η Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους για τον Μίραλεμ Πιάνιτς, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.

Ο Λούκα Μόντρις, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Ίντερ για την απόκτησή του. Ωστόσο, οι διοικούντες τη Ρεάλ, θέλοντας να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, κινήθηκαν δυναμικά για τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος μπορεί να καλύψει και το κενό του Ματέο Κόβατσιτς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Tuttosport", οι Μαδριλένοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους για τον Βόσνιο μέσο, αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση, καθώς οι "μπιανκονέρι" ξεκαθάρισαν πως ο 28χρονος χαφ δεν παραχωρείται με λιγότερα από 80.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει πως πρόθεση των ανθρώπων της "Γιούβε" είναι να προχωρήσουν σε επέκταση του συμβολαίου του Πιάνιτς, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Ο Πιάνιτς μεταγράφηκε το 2016 στη Γιουβέντους, η οποία κατέβαλε 32.000.000 ευρώ στη Ρόμα, και σε 91 συμμετοχές έχει σημειώσει 15 γκολ και έχει μοιράσει 28 ασίστ, αποτελώντας έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ