ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Πόλεμος" Κριστιάνο με Ράμος και Ζιντάν στη Ρεάλ

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, center, celebrates with coach Zinedine Zidane, left, and Sergio Ramos after scoring the opening goal   during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, center, celebrates with coach Zinedine Zidane, left, and Sergio Ramos after scoring the opening goal during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

"Εμπόλεμη" είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια της Ρεάλ σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ. Η απώλεια εμπιστοσύνης του Κριστιάνο Ρονάλντο στις δυνατότητες του ρόστερ συνάντησε την αντίδραση των Σέρχιο Ράμος και Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το στόμα του κι αυτά που είπε ήταν αρκετά να δημιουργήσουν πρόβλημα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Ο Πέπε ήταν μεγάλος παίκτης. Ο Μοράτα και ο Χάμες, όλοι οι παίκτες που έφυγαν, μας έκαναν πιο δυνατούς. Δεν μπορώ να πω ότι το τωρινό ρόστερ είναι χειρότερο, αλλά έχει σίγουρα λιγότερη εμπειρία από την περασμένη σεζόν. Στο ποδόσφαιρο η εμπειρία είναι πολύ σημαντική", υποστήριξε ο Πορτογάλος "αστέρας" των "μερένγκες".

Ο πρώτος που αντέδρασε στις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν ο συμπαίκτης του, Σέρχιο Ράμος. "Δεν είμαι σύμφωνος με τον Κριστιάνο", υποστήριξε χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στη διαμάχη. Σύμφωνα με το "Diario Gol", ενοχλημένος εμφανίζεται και ο τεχνικός της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, Ζινεντίν Ζιντάν.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Γάλλος δεν διαφωνεί με τον Πορτογάλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να γίνει αυτή η δήλωση, στην οποία "αποτυπώνεται" προσπάθεια μείωσης των νεότερων μελών του ρόστερ. Η ενόχλησή του φθάνει σε τέτοιο σημείο, που φέρεται (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ, για ενδεχόμενη πώληση του "αστέρα" της Ρεάλ κατά την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ