ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πηγαίνει με πρόταση της Παρί στη Ρεάλ ο Κριστιάνο!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Κριστιάνο Ρονάλντο (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάει στον Φλορεντίνο Πέρεθ με πρόταση της Παρί Σεν-Ζερμέν στα χέρια του, αλλά δεν αναμένεται "πόλεμος" με τη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη του Πορτογάλου.

Ο ίδιος έχει διακηρύξει ανεπίσημα την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε για φοροδιαφυγή από τον εισαγγελέα της ισπανικής πρωτεύουσας. Η ομάδα του ναι μεν τον στήριξε, αλλά σε κάθε ευκαιρία υπενθυμίζει - είτε μέσω συνεντεύξεων του Φλορεντίνο Πέρεθ είτε μέσω διαρροών στον Τύπο - ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο και υπάρχει οριοθετημένη ρήτρα αποδέσμευσης.

Από την άλλη, ήδη έχουν εμφανιστεί οι δύο πρώτοι μνηστήρες. Σύμφωνα με τη "Marca", ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιστρέψει μετά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών (το οποίο διεξάγεται στη Ρωσία και στο οποίο συμμετέχει με την εθνική Πορτογαλίας) στη Μαδρίτη για να μιλήσει με τον πρόεδρο των "μερένγκες" έχοντας συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια του.

Αυτή από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Ωστόσο, δεν αναμένεται να υπάρξει "πόλεμος". Οι πρόεδροι των Ρεάλ και Παρί Σεν-Ζερμέν, Φλορεντίνο Πέρεθ και Νασέρ Αλ-Κελαϊφί αντίστοιχα, έχουν "υπογράψει" ένα άτυπο "σύμφωνο μη επίθεσης" του ενός εναντίον του άλλου.

Αποδεχόμενοι ότι οι ίδιοι και μόνο από κοινού ορίζουν τη μεταγραφική ατζέντα, η "Marca" υποστηρίζει ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο Αλ-Κελαϊφί είναι να τηλεφωνήσει στον Πέρεθ. Σε κάθε περίπτωση δεν αναμένεται να διαταράξουν τις σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού για χάρη του Ίβηρα αστέρα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ