ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Περνά τη νύχτα στο κρατητήριο ο Μπενζεμά

Περνά τη νύχτα στο κρατητήριο ο Μπενζεμά

Στο κρατητήριο των Βερσαλλιών θα περάσει τη νύχτα της Τετάρτης ο Γάλλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, ανακρινόμενος για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για sex tape.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, οδηγήθηκε την Τετάρτη το πρωί στο αστυνομικό τμήμα των Βερσαλλιών, προκειμένου να ανακριθεί για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για sex tape.

Αν και το απόγευμα ο δικηγόρος του Καρίμ Μπενζεμά, Σιλβέν Κορμιέρ, διαβεβαίωνε τους πάντες ότι θα μείνει ελεύθερος εντός της ημέρας, ενημέρωσε λίγο μετά τις 20:30 (ώρα Ελλάδας) ότι ο πελάτης του θα περάσει το βράδυ στο κρατητήριο.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ανακρίνεται για το ρόλο του στην υπόθεση", παραδέχθηκε ο εισαγγελέας των Βερσαλλιών.

Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία μπορεί να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι και για τις επόμενες 48 ώρες. Ο επιθετικός της Ρεάλ συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί και καθόλη τη διάρκεια της ανάκρισης αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη με την υπόθεση.

"Ο Καρίμ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δικαστή κι έδειξε διάθεση να συνεργαστεί για την υπόθεση", ανέφερε ο δικηγόρος. Ωστόσο, όπως φάνηκε κι από την ολονύκτια κράτησή του, δεν έπεισε με τις εξηγήσεις του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ