ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Περιμένει δίδυμα ο Ρονάλντο"

Cristiano Ronaldo, left, and his son Cristiano Ronaldo Junior  pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Cristiano Ronaldo, left, and his son Cristiano Ronaldo Junior pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Δημοσίευμα στην Αγγλία υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνει πατέρας ξανά, χωρίς να γίνει γνωστή η ταυτότητα της μητέρας, και μάλιστα σε δίδυμα.

Σε μία διαφορετική αποκάλυψη προχώρησε η " Sun", η οποία υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνει πατέρας ξανά, όμως αυτήν τη φορά σε δίδυμα.

Πηγή της αγγλικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι χρησιμοποιήθηκε ξανά παρένθετη μητέρα, όπως συνέβη με την περίπτωση του γιου του Κριστιάνο, ο οποίος επίσης γεννήθηκε με αυτόν τον τρόπο στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την πηγή, η μητέρα που κυοφορεί το γονιμοποιημένο σπέρμα του αρχισκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κι ως εκ τούτου δεν είναι η νυν σύντροφός του, Ζεορζίνα Ροντρίγκες.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 32χρονος Πορτογάλος ενημέρωσε το στενό περιβάλλον του πως η μητέρα του θα βοηθήσει στη διαδικασία, ενώ και τα δύο έμβρυα φέρονται να είναι αρσενικού γένους.

Ο γιος του Ρονάλντο είναι ήδη 7 ετών και μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα της βιολογικής μητέρας του, με τον επιθετικό της Ρεάλ να έχει δηλώσει σε συνέντευξή του: "Όταν ο Κριστιάνο μεγαλώσει, θα του λέω πάντοτε την αλήθεια, αλλά επειδή είναι γιος μου, όχι επειδή θέλουν οι υπόλοιποι να του πω".

Photo credits: Joel Ryan/Invision/AP

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ