ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ σε Ρονάλντο: "Αν φύγεις για την Παρί, θα αγοράσω τον Μέσι!"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, poses with the club's President Florentino Perez after signing a new contract at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Nov. 7, 2016. Real Madrid have extend Ronaldo's contract until June 2021, when the three-time world player of the year will be 36. Financial details were not released, although the star forward is expected to remain the team's top-paid player. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, poses with the club's President Florentino Perez after signing a new contract at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Nov. 7, 2016. Real Madrid have extend Ronaldo's contract until June 2021, when the three-time world player of the year will be 36. Financial details were not released, although the star forward is expected to remain the team's top-paid player. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Την πρόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει από την Ρεάλ για την Παρί Σεν Ζερμέν το 2012, αποκαλύπτει το ''France Football''. Το μυστικό ραντεβού με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, το μήνυμα του Πορτογάλου σε στενό του φίλο και η ρήτρα του Λιονέλ Μέσι.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό παρασκήνιο παρουσιάζει το γαλλικό περιοδικό '' France Football'', με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, το 2012 ο Πορτογάλος αστέρας των ''μερένγκες'' σε προσωπικό μήνυμα που έστειλε σε στενό του φίλο αναφέρει πως ήρθε η ώρα να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμεν.

"Θέλω να πάω στο Παρίσι. Εκεί θα με αγαπήσουν πραγματικά, θα είναι τόσο χαρούμενοι που θα αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα τους, που τα γαλλικά ΜΜΕ θα κάνουν εκστρατεία υπέρ μου για την Χρυσή Μπάλα", ανέφερε.

Ο Ρονάλντο θεωρούσε πως ο πρόεδρος της Ρεάλ δεν τον βοηθά στην προσπάθεια να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε με τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Γι' αυτό το λόγο, ζήτησε να συναντηθεί με τον Πέρεθ για να του ανακοινώσει την απόφαση του να αποχωρήσει από το Santiago Bernabeu, για να λάβει μια απίστευτη απάντηση από τον πρόεδρο της Ρεάλ.

"Μου ζητάς κάτι τέτοιο τώρα, ενώ η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει; Βρες μια ομάδα που να δίνει 200.000.000 ευρώ, ώστε να εξαγοράσω την ρήτρα του Μέσι για να πάρει τη θέση σου".

Ίσως, αυτή η ατάκα του Πέρεθ να είναι και ο λόγος που ο Ρονάλντο παραμένει μέχρι και σήμερα στη Μαδρίτη και στην Ρεάλ.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ