ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Πέρεθ, παραιτήσου"

"Πέρεθ, παραιτήσου"

Η ήττα από την Ατλέτικο, στο ντέρμπι της Μαδρίτης, έφερε έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Ρεάλ προς τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, απαιτώντας την παραίτησή του.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Όχι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης της τρέχουσας σεζόν είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια στον κόσμο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό κι έκρινε υπέρ των "κολτσονέρος" το ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας, ανοίγοντας τον "ασκό του Αιόλου" για νέα προβλήματα στους "μερένγκες".

Αμέσως μετά το γκολ του Γάλλου διεθνούς άσου της Ατλέτικο, ακούστηκαν ιαχές από τους οπαδούς της Ρεάλ, οι οποίες απαιτούσαν την παραίτηση του Φλορεντίνο Πέρεθ.

"Πέρεθ, παραιτήσου", ήταν το μοναδικό σύνθημα που ακουγόταν στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με αμείωτο ρυθμό μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος παρακολούθησε το ματς με τον ομόλογό του, της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο και τον πρώην πρωθυπουργό, Χοσέ Μαρία Αθνάρ, παρέμεινε ανέκφραστος, όσες φορές τον "αιχμαλώτισε" ο τηλεοπτικός δέκτης.

Από τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Ρεάλ δεν ξέφυγαν ούτε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τη μερίδα του λέοντος αυτών συγκέντρωσε ο Χάμες Ροντρίγκες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ