ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Δεν ρώτησα για την τιμή του Κέιν"

Tottenham's Harry Kane reacts during a Group H Champions League soccer match between Real Madrid and Tottenham Hotspur at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday Oct. 17, 2017. (AP Photo/Paul White)
Tottenham's Harry Kane reacts during a Group H Champions League soccer match between Real Madrid and Tottenham Hotspur at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday Oct. 17, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία για επικοινωνία του Φλορεντίνο Πέρεθ με τους ανθρώπους της Τότεναμ για τον Κέιν κάτι που διέψευσε ο πρόεδρος της Ρεάλ.

Το όνομα του Χάρι Κέιν έχει ακουστεί για πολλές ομάδες τους τελευταίους μήνες. Εκείνη που φέρεται να τον έχει στο στόχαστρο της και να εξετάζει την περίπτωση του με μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφορμή για να φουντώσουν εκ νέου οι σχετικές φήμες στάθηκαν οι δηλώσεις του Ζινεντίν Ζιντάν πριν το ματς των Μαδριλένων με την Τότεναμ.

"Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης και πάντοτε δουλεύει για να φτάσει στο γκολ. Έχει μεγάλη ταχύτητα και είναι καλός στο να βρίσκει κενούς χώρους" δήλωσε ο κόουτς της Ρεάλ. Αυτές οι δηλώσεις ήταν αρκετές για να ξεκινήσουν διαδοχικά ρεπορτάζ σχετικά με το ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού.

Μάλιστα, τα Βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως υπήρξε τηλεφώνημα του Φλορεντίνο Πέρεθ στη διοίκηση της Τότεναμ για να ρωτήσει για την τιμή πώλησης του Κέιν. Κάτι τέτοιο ωστόσο διέψευσε ο πρόεδρος της Ρεάλ κατά τη παρουσία του στο GALA της FIFA στο Λονδίνο. "Δεν ρώτησα τον πρόεδρο της Τότεναμ για την τιμή του Κέιν γιατί ξέρω ότι θα μου πει ότι κοστίζει 250 εκατομμύρια" είπε αφοπλιστικά ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Πάντως, ο πρόεδρος της Τότεναμ δεν έχει πει συγκεκριμένο νούμερο για την πώληση του 24χρονου επιθετικού. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι πως θα τον πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια λίρες.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ