ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέπε: "Σεβασμός στον Κασίγιας"

Πέπε: "Σεβασμός στον Κασίγιας"

Ο Πέπε με δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ του Ίκερ Κασίγιας αδειάζοντας τον Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ τόνισε πως ο Πορτογάλος δεν έχει πει τίποτα στους παίκτες του αναφορικά με το μέλλον του.

Την πλευρά του Ίκερ Κασίγιας πήρε ο Πέπε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ εκείνου και του Ζοζέ Μουρίνιο εδώ και πολλούς μήνες.

Ο Πορτογάλος μπορεί να ήταν από τους παίκτες που στήριζαν τον συμπατριώτη του τεχνικό, όμως, μιλώντας στο Canal+ δε δίστασε να ταχθεί με τον Ισπανό τερματοφύλακα και να αφήσει αιχμές κατά του Μουρίνιο.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο Μουρίνιο με τις δηλώσεις του έχει δείξει έλλειψη σεβασμού προς τον Κασίγιας είπε: "Οι δηλώσεις του Μουρίνιο δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο Ίκερ είναι πολύ σημαντικός τόσο για τη Ρεάλ όσο και για την Ισπανία. Το πιο σημαντικό είναι πως τώρα ο Ίκερ είναι ήρεμος με τους οπαδούς και γνωρίζει πως οι οπαδοί και οι παίκτες είναι μαζί του".

Ακόμη προσέθεσε: "Ο Ίκερ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Έχουμε έναν τελικό κυπέλλου μπροστά μας και θέλουμε να δώσουμε αυτόν τον τίτλο στους οπαδούς. Ο Ίκερ είναι σημαντικός και δε θα έπρεπε να περιφρονούμε κανέναν. Πρέπει να τον σέβεσαι για όλα όσα έχει πετύχει.

Τώρα είναι κακό για όλους αυτό με τον Κασίγιας. Επαναλαμβάνω πως είναι πολύ σημαντικός για τη Μαδρίτη και την Ισπανία. Πρέπει να του δώσουμε την αγάπη μας, επειδή τη χρειάζεται. Είναι ένα σύμβολο για τη Ρεάλ Μαδρίτης και δείχνει τι είναι ο σύλλογος σε όσους έρχονται".

Για το αν ο Μουρίνιο έχει πει τι θα κάνει στο τέλος της σεζόν απάντησε: "Όχι, δε μας έχει πει τίποτα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ