ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πάλι αυτοαποθεώθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο: "Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί μου"

Πάλι αυτοαποθεώθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο: "Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί μου"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία διαφήμιση και για ακόμα μία φορά αυτοαποθεώνεται.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν διστάζει να εκφράσει αυτά που σκέφτεται και το κάνει σε κάθε ευκαιρία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρωταγωνιστεί σε μία ακόμα διαφήμιση όπου μιλά για τον εαυτό του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αρχικά μιλά για τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο και στη συνέχεια αναφέρεται στα σημεία που τον κάνουν να μοιάζει ξεχωριστός.

"Στην αρχή ονειρευόμουν να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Οι φίλοι με κοιτούσαν σαν να μου έλεγαν τι είναι αυτά που λέω. Έπαιζα για πλάκα, αλλά στο δικό μου μυαλό πίστευα ότι έχω δυνατότητες. Όταν άρχισα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε ήταν που άρχισα να πιστεύω" είπε αρχικά.

Και εν συνεχεία άρχισε τη σύντομη αφήγηση της πορείας του, η οποία ουσιαστικά αποτελεί την... απόλυτη αυτοαποθέωση : "Δεν βρίσκω άτομα με το ταλέντο μου, την αφοσίωσή μου, τη δουλειά μου, τον εθισμό μου στο ποδόσφαιρο. Κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί μου. Κανείς δεν μπορεί να γίνει Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα γίνεις ο εαυτός σου και εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Λίγοι άνθρωποι έχουν αυτό που έχω εγώ. Λίγοι είναι εκείνοι που δουλεύουν τόσο σκληρά όσο εγώ και είναι ταγμένοι στο στόχο τους τόσο όσο εγώ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ