ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα τα είχε η Ρεάλ Μαδρίτης, ο τραυματισμός του Μαρσέλο της έλειπε

Real's Marcelo celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League, group G, soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday Oct. 23, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real's Marcelo celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League, group G, soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday Oct. 23, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Έχει που έχει τα προβλήματά της η Ρεάλ Μαδρίτης με την αγωνιστική καθίζηση και την απομάκρυνση του Λοπετέγκι, τώρα στα ζητήματα της ήρθε να προστεθεί και ο τραυματίας Μαρσέλο.

Ο καταπονημένος δεξιός δικέφαλος του Μαρσέλο "πρόδωσε" τον Βραζιλιάνο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο τραυματισμός επιδεινώθηκε και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα μπορέσει ν' αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές.

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός ταλαιπωρεί τον Μαρσέλο από τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο εκείνος το τράβηξε όσο πήγαινε και στο "κλάσικο" της περασμένης Κυριακής βγήκε νοκ - άουτ μια και καλή.

Τα ματς που θα χάσει ο διεθνής αριστερός μπακ αναμένεται να είναι τρία και συγκεκριμένα με αντιπάλους τις: Μαλίγια, Βαγιαδολίδ, Βικτόρια Πλζεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ