ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι τρεις υποψήφιοι διάδοχοι του Ρονάλντο στη Ρεάλ

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS", σε περίπτωση που η Ρεάλ αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υπάρχουν τρία ονόματα που φιγουράρουν ψηλά στη λίστα των διοικούντων την ισπανική ομάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ύστερα από μία εννιαετία γεμάτη επιτυχίες και τίτλους, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό της Γιουβέντους. Το κενό που αφήνει ο CR7 στην επιθετική γραμμή των "μερένγκες" είναι τεράστιο, αλλά προς το παρόν, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει κάνει κίνηση για την αντικατάστασή του.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σημερινό (17/08) δημοσίευμα της " AS", υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει και αποτελούν τους μεγάλους στόχους για τη διαδοχή του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Πρόκειται για τους Τίμο Βέρνερ της Λειψίας, Ροντρίγκο της Βαλένθια και Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι αντικειμενικές δυσκολίες που έχουν οι περιπτώσεις των Κιλιάν Εμπαπέ, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Έντινσον Καβάνι και Χάρι Κέιν, σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος, αναγκάζουν τους ανθρώπους της Ρεάλ να κατέβουν ένα... σκαλί πιο χαμηλά.

Ο Βέρνερ θεωρείται το "next big thing" του γερμανικού ποδοσφαίρου στη θέση του φορ, πετυχαίνοντας 21 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Λειψίας. Συνολικά, με τη γερμανική ομάδα έχει 42 τέρματα και 17 ασίστ σε 77 παιχνίδια. Το κόστος της μεταγραφής μπορεί να ξεπεράσει και τα 100.000.000 ευρώ, αφού οι Γερμανοί πιστεύουν πως ο 22χρονος επιθετικός έχει όλα τα φόντα να λάμψει τα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά στον Ροντρίγκο, πρόκειται για διακαή πόθο του Τζουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος θεωρεί πως ο 27χρονος επιθετικός πληροί τις προδιαγραφές για να αποτελέσει τον διάδοχο του Ρονάλντο. Βέβαια, τα 80.000.000 ευρώ που είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ισπανού φορ θεωρούνται υπερβολικά από τους ανθρώπους της Ρεάλ.

Τέλος, η η περίπτωση του Ικάρντι θεωρείται πιο ενδιαφέρουσα, αλλά παράλληλα κι η πιο δύσκολη, αφού η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ. Επομένως, η Ρεάλ θα πρέπει να κινηθεί άμεσα και δυναμικά για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος έχει ρήτρα ύψους 100.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ