ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι φήμες για Κόντε δεν τρόμαξαν τον Λοπετέγκι

Real coach Julen Lopetegui sits on the bench before the Champions League Group G soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real coach Julen Lopetegui sits on the bench before the Champions League Group G soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τα τελευταία σενάρια φέρνουν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει μιλήσει με τον Αντόνιο Κόντε για ενδεχόμενο συνεργασίας, όμως ο Τζούλεν Λοπετέγκι ξεκαθάρισε πως νιώθει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει 3 ήττες και 1 ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της καθώς και 6 ώρες και 48 λεπτά χωρίς να έχει πετύχει κάποιο γκολ, και όλα αυτά έχουν φέρει τον Τζούλεν Λοπετέγκι στη δίνη ενός κυκλώνα από τον οποίο καλείται να βγει.

Την ώρα πάντως που τα τελευταία σενάρια θέλουν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντόνιο Κόντε για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα, ο τεχνικός των "μερένγκες" δηλώνει πως δεν φοβάται τις φήμες και πως αισθάνεται προστατευμένος από τη διοίκηση.

"Νιώθω πως έχω την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης, είμαι ήρεμος και συγκεντρωμένος στη δουλειά μου.

Δεν σκέφτομαι τις φήμες αλλά την προσεχή αντίπαλό μας, την Λεβάντε (20/10, 14:00). Τα υπόλοιπα δεν είναι υπό τον έλεγχό μου και δεν δίνω σημασία επειδή δεν μπορούν να με βοηθήσουν να κερδίσουμε το ματς του Σαββάτου.

Real coach Julen Lopetegui gives instructions to his players during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real coach Julen Lopetegui gives instructions to his players during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Είμαι προπονητής της Ρεάλ, αυτή είναι η Ρεάλ και υπάρχουν πολλές προσδοκίες για την ομάδα με τις οποίες πρέπει να μάθουμε να ζούμε.

Είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και η μοναδική συνταγή που γνωρίζω είναι να δουλεύω, να πιστεύω και να επιμένω", τόνισε ο Λοπετέγκι, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης μέσα στον Ιανουάριο, απάντησε:

"Τη λύση σε κάθε ματς θα τη δώσουν οι παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ και είμαστε πεπεισμένοι πως θα κάνουμε μία μεγάλη σεζόν, και ότι στο φινάλε θα είμαστε καλοί.

Είμαι ευτυχισμένος με τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου, κοιτάζουμε σε αυτό που έχουμε μέσα στην ομάδα και όχι σε αυτό που υπάρχει έξω από την ομάδα".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ