ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι αντι-Μόντριτς της Ρεάλ

Real Madrid's Luka Modric celebrates after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid's Luka Modric celebrates after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Να είναι καλυμμένη θέλει η Ρεάλ, σε περίπτωση που ο Λούκα Μόντριτς αποφασίσει να αποχαιρετήσει τη Μαδρίτη, εξετάζοντας τον επόμενο "galactico" που θα μπει στα... παπούτσια του Κροάτη.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν... Την επόμενη μέρα, στην περίπτωση που ο Λούκα Μόντριτς πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για χάρη της Ίντερ, σκέφτεται η Ρεάλ, έχοντας καταρτίσει -ήδη- τη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Η "βασίλισσα" θέλει να είναι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο, καθώς ο MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα ρωσικά γήπεδα φέρεται να μην κλείνει την πόρτα στους "νερατζούρι" , οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον 32χρονο κινητήριο μοχλό των "μερένχες".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "As", εάν ο Μόντριτς αποφασίσει να πει "αντίο" στη Μαδρίτη -ύστερα από 6 χρόνια παρουσίας- τότε οι πρωταθλητές Ευρώπης θα κινηθούν για έναν εκ των Μάρκο Βεράτι (Παρί), Μίραλεμ Πιάνιτς (Γιουβέντους) και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο).

Το ιταλικό μηχανάκι στη μεσαία γραμμή των Παριζιάνων, που καταπίνει αμέτρητα χιλιόμετρα, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 από τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας, ο οποίος δύσκολα θα πει το "oui" για την παραχώρηση ενδεκαδάτου παίκτη του.

Όσο για τους έτερους στόχους που έχουν βάλει στο... μάτι οι "μπλάνκος" από τη Serie A, ο Πιάνιτς έχει συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια με την Γιουβέντους, ωστόσο δεν αποκλείεται η "Μεγάλη Κυρία" να δώσει την συγκατάθεσή της για την παραχώρηση του Βόσνιου δημιουργικού χαφ με το κατάλληλο αντίτιμο, ενώ από την πλευρά τους οι "λατσιάλι" έχουν φροντίσει να "δέσουν" τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς μέχρι το 2022, ζητώντας παράλληλα τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων, για να επιτρέψουν στον "SMS" να φύγει από την Ρώμη.

Photo Credits: AP Photo/Sergei Grits

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ