ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι 6 αντίπαλοι που χειροκροτήθηκαν στο "Bernabeu"!

Οι 6 αντίπαλοι που χειροκροτήθηκαν στο "Bernabeu"!

Ο Αντρές Ινιέστα "ανάγκασε" αρκετούς οπαδούς της Ρεάλ να τον χειροκροτήσουν με την εμφάνισή του στο Clasico αλλά δεν είναι ο μόνος. Δείτε άλλους πέντε παίκτες που έχουν κάνει το κοινό του "Bernabeu" να υποκλιθούν στην αξία τους (videos).

Το Clasico του περασμένου Σαββάτου ήταν ιδιαίτερο για τον Αντρές Ινιέστα γιατί φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μπαρτσελόνα σε ντέρμπι με τη Ρεάλ και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του θριάμβου των "μπλαουγκράνα" (4-0) με ένα γκολ και μία ασίστ.

Οι 6 αντίπαλοι που χειροκροτήθηκαν στο "Bernabeu"!

Ήταν η πρώτη φορά που ο 31χρονος Ισπανός άσος είχε και γκολ και ασίστ στο ίδιο ματς απέναντι στη Ρεάλ και στο 77' έζησε μία ακόμα ιστορική στιγμή στην καριέρα του καθώς την ώρα που αντικαταστάθηκε από τον Μουνίρ, πολλοί οπαδοί της Ρεάλ σηκώθηκαν από τις θέσεις τους στις κερκίδες και -ιπποτικά- του χάρισαν παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Οι 6 αντίπαλοι που χειροκροτήθηκαν στο "Bernabeu"!

Δεν είναι όμως ο Ινιέστα ο μοναδικός "εχθρός" που κερδίζει το αυθόρμητο χειροκρότημα των φίλων των "μερένγκες" μετά από έντυπωσιακή εμφάνιση στο "Bernabeu".

Δείτε άλλους πέντε παίκτες που βίωσαν το ίδιο όμορφο συναίσθημα, την αναγνώριση δηλαδή από το άκρως απαιτητικό κοινό της Ρεάλ.

► Ντιέγκο Μαραντόνα - Μπαρτσελόνα (1983)

Ο "Πίμπε Ντ'Όρο" υποχρέωσε τους οπαδούς της Ρεάλ να σηκωθούν όρθιοι και να του χαρίσουν το χειροκρότημά τους μετά από ένα φανταστικό γκολ που πέτυχε εις βάρος της "βασίλισσας" ως παίκτης της "Μπάρτσα".

► Φερνάντο Μοριέντες - Μονακό (2004)

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε δανεικό στη Μονακό το καλοκαίρι του 2003 τον Φερνάντο Μοριέντες και εκείνος δεν είχε κανένα... δισταγμό να σκοράρει εναντίον της στον πρώτο προημιτελικό Champions League μεταξύ των δύο ομάδων, όπου η Ρεάλ επικράτησε με 4-2. Το χειροκρότημα που εισέπραξε ο Ισπανός όταν σκόραρε για τους Μονεγάσκους δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

► Ροναλντίνιο - Μπαρτσελόνα (2005)

Η κλάση και το ταλέντο αναγνωρίζεται ακόμα και όταν φοράς τη φανέλα της Μπαρτσελόνα... Αυτό το αντιλήφθηκε ο Ροναντίνιο ο οποίος όταν σκόραρε κόντρα στη Ρεάλ ένα από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας του είδε τους οπαδούς των "μπλάνκος" να του χαρίζουν ένα standing ovation.

► Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο - Γιουβέντους (2008)

Ο "Μεγαλέξανδρος" του ιταλικού ποδοσφαίρου νίκησε μόνος του τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη σε αγώνα των δύο ομάδων για τους ομίλους του CL, χάρη σε δύο υπέροχα γκολ του, και τη στιγμή που έγινε αλλαγή από τον Κλάουντιο Ρανιέρι, οι φίλοι της Ρεάλ του έδειξαν τον σεβασμό τους μέσα από αρκετά χειροκροτήματα.

► Αντρέα Πίρλο - Γιουβέντους (2015)

Ο Άλβαρο Μοράτα ήταν εκείνος που "πλήγωσε" την Ρεάλ με το γκολ του στο "Bernabeu" στον περυσινό ημιτελικό CL των δύο ομάδων αλλά εκείνος που κέρδισε το χειροκρότημα, δείγμα της εκτίμησης των οπαδών για την αξία του, ήταν ο Αντρέα Πίρλο. Ο "μαέστρος" τους είχε μαγέψει με τις επινοήσεις του...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ