ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζιντάν θέλει να τον κρατήσει, ο Ίσκο θέλει να μείνει!

Real Madrid's Isco, 2nd right, celebrates with Real Madrid's coach Zinedine Zidane at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday May 4, 2016. Real Madrid won 1-0. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Isco, 2nd right, celebrates with Real Madrid's coach Zinedine Zidane at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday May 4, 2016. Real Madrid won 1-0. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε πως θέλει να παραμείνει ο Ίσκο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει στους "μπλάνκος", όμως δεν κρύβει ότι θέλει να παίζει περισσότερο.

Ο Ίσκο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Χιχόν με 3-2, που έφερε την ομάδα του ακόμη πιο κοντά στον στόχο του πρωταθλήματος. Με δυο δικά του γκολ και το δεύτερο μάλιστα στο 90', το οποίο χάρισε και το τρίποντο στους "μπλάνκος", η Ρεάλ κατάφερε να αποδράσει από μια δύσκολη έδρα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για τον ποδοσφαιριστή του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και τόνισε πως θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις της Ρεάλ και μετά το καλοκαίρι. Αφού αρχικά τόνισε πως "έκανε ένα σπουδαίο ματς και το άξιζε, μας έδωσε τη νίκη με το δεύτερο γκολ του και είμαι ικανοποιημένος γι' αυτόν", συνέχισε:

"Η θέση του είναι στη Μαδρίτη. Με αυτή την εμφάνιση, με αυτό το γκολ. Θα μπορούσε να βάλει και τρίτο. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν, έχει την προσωπικότητα για να ξανακάνει ό,τι έκανε σήμερα".

Από τη μεριά του, ο ίδιος ο Ισπανός μέσος, ανέφερε: "Έχω ήδη κάνει ξεκάθαρο ότι θέλω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Δε ξέρω γιατί εκπλήσσει τον κόσμο το γεγονός ότι θέλω να παίζω περισσότερο. Θέλω να μείνω στη Μαδρίτη για πολλά χρόνια. Και η ομάδα το επιθυμεί. Θα πάρω τη σωστή απόφαση".

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ