ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζιντάν θέλει να μείνει ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane attends a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 25, 2020. Real Madrid will play against Manchester City in a Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane attends a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 25, 2020. Real Madrid will play against Manchester City in a Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του, αναφέροντας πως θα ήθελε να τον δει να παραμένει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε δύσκολα 1-0 την Χετάφε και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Οι μερένγκες είναι πλέον το μεγάλο φαβορί και έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα, το οποίο προμηνύεται δυσοίωνο σύμφωνα με το "Cadena Ser", τονίζοντας πως θα ήθελε να τον δει να παραμένει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

"Δεν γνωρίζω το τι θα συμβεί με τον Μέσι, αλλά ελπίζουμε να μην φύγει, επειδή αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα και θέλουμε να παίζουν εδώ οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές", σχολίασε ο Ζιζού για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ