ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζιντάν ονειρεύεται τον Μανέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Liverpool's Sadio Mane celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Liverpool and Bournemouth at Anfield, Liverpool, England. Saturday April 14, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP)
Liverpool's Sadio Mane celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Liverpool and Bournemouth at Anfield, Liverpool, England. Saturday April 14, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP) ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

Ο Σαντιό Μανέ αποτελεί το μεγάλο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι, αφού είναι ο παίκτης που έχει ζητήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν από τον Φλορεντίνο Πέρεθ σύμφωνα με τη "Marca".

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σκέφτεται ήδη το πώς θα χτίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης των επομένων ετών, ώστε να την επαναφέρει σε τροχιά τίτλων. Γι' αυτό άλλωστε επέστρεψε στην ομάδα και πήρε τα "κλειδιά" του Μπερναμπέου από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της "Marca", ο Ζιζού φέρεται να έχει ζητήσει τον Σαντιό Μανέ από τον πρόεδρο της "βασίλισσας", έναν παίκτη που ήθελε να πάρει από πέρυσι.

Το όνομα του Σενεγαλέζου μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ έχει ακουστεί ξανά στο ρεπορτάζ της Ρεάλ, ο Ζιζού τον πιστεύει πολύ, του αρέσει και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα που θέλει να φτιάξει ενοψει της επόμενης σεζόν.

Βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο, αφού η Ρεάλ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα πρέπει να δαπανηθούν πάνω από 100.000.000 ευρώ για τον Αφρικανό, ώστε να πειστούν οι ρεντς να τον παραχωρήσουν.

Πάντως, ο Ζιντάν τον θέλει πολύ, το έχει διαμηνύσει στον Πέρεθ και μένει να δούμε πώς θα κινηθεί το καλοκαίρι, το οποίο είναι πολύ κρίσιμο για τη Ρεάλ, που θα προσπαθήσει να κάνει μια επανεκκίνηση και να γεμίσει το ρόστερ της με παίκτες που να κάνουν τη διαφορά.

Ο Ζιντάν ονειρεύεται τον Μανέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Anthony Devlin/PA via AP

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ