ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζιντάν λέει "όχι" στο "pasillo" για την Μπαρτσελόνα

Barcelona coach Ernesto Valverde, left and Real Madrid's coach Zinedine Zidane greet each other before the start of the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)
Barcelona coach Ernesto Valverde, left and Real Madrid's coach Zinedine Zidane greet each other before the start of the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ενημέρωσε πως οι παίκτες του δεν πρόκειται να κάνουν το "pasillo" σε αυτούς της Μπαρτσελόνα, αν στο ντέρμπι της Primera Division (στις 6 Μαΐου) οι "μπλαουγκράνα" έχουν κατακτήσει τον τίτλο.

Με δεδομένο πως η διαφορά που χωρίζει την Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον βαθμολογικό πίνακα της Primera Division είναι μεγάλη, δεν αποκλείεται -εφόσον οι "μπλαουγκράνα" συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό- το ντέρμπι των δύο ομάδων στις 6 Μαΐου να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Παιχνίδι γοήτρου και μόνο θα είναι, όπως όλα δείχνουν, με το πιο πιθανό σενάριο να αναφέρει πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει κατακτήσει -και μαθηματικά- τον τίτλο έως τότε.

Πράγμα που σημαίνει πως η "Βασίλισσα" θα πρέπει να κάνει... pasillo, ήτοι να σχηματίσουν οι παίκτες της έναν διάδρομο στον αγωνιστικό χώρο και να χειροκροτούν τους αντιπάλους τους.

Κόντρα στις ισπανικές παραδόσεις και το fair play, ο Ζινεντίν Ζιντάν εξήγησε το Σάββατο (7/4) πως δεν πρόκειται να συμβεί πάντως κάτι τέτοιο. " Δεν ξέρω πόσα πράγματα θέλετε να με ρωτήσετε, αλλά η απόφασή μου είναι αυτή και είναι αμετάκλητη", ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης επί του θέματος, για να προσθέσει πως " δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε κάτι τέτοιο. Δεν πρόκειται να το κάνουμε, παρότι απέχουμε πολύ στη βαθμολογία".

Ο λόγος; " Η Μπαρτσελόνα έσπασε αυτή την παράδοση", τόνισε χαρακτηριστικά, κρατώντας... μανιάτικο το γεγονός πως πριν από μερικούς μήνες η Μπαρτσελόνα είχε αρνηθεί να κάνει ακριβώς το ίδιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν εκείνη κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ