ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζιντάν ισοφάρισε τον Μουρίνιο και προσπέρασε τον Αντσελότι

Ο Ζιντάν ισοφάρισε τον Μουρίνιο και προσπέρασε τον Αντσελότι

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν δεν σταματάει πουθενά εδώ και 33 αγώνες, με συνέπεια να βρίσκεται δύο παιχνίδια μακριά από ένα ιστορικό ρεκόρ.

Η ισοφάριση του Σέρχιο Ράμος στο 90' του clasico κράτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης αήττητη για 33ο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτή η επίδοση είναι η δεύτερη καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου, αφού προσπέρασε τα 32 παιχνίδια δίχως ήττα που είχε η Ρεάλ την περίοδο 2013-2014 επί Κάρλο Αντσελότι.

Σε περίπτωση που δεν ηττηθεί από την Ντόρτμουντ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα ισοφαρίσει εκείνη του Λέο Μπενάκερ, που το 1988-1989, με τη "σειρά του γύπα" που περιελάμβανε τους Εμίλιο Μπουτραγκένιο, Μίτσελ, Μανουέλ Σαντσίς, Μαρτίν Μπάθκεθ και Μιγκέλ Παρδέθα, κατάφερε να μείνει αήττητη για 34 αγώνες.

Το ρεκόρ στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, πάντως, διατηρεί η περσινή ομάδα της Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε αήττητη για 39 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ζιντάν, πάντως, έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου που παραμένει αήττητος για 17 σερί εκτός έδρας αγώνες στην Primera Division. Ο πρώτος ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος κατείχε μόνος του το ρεκόρ μέχρι τώρα. Το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος θα είναι η δοκιμασία στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" κόντρα στη Σεβίλλη στις 15 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βαθμό στο 90' η Ρεάλ, 1-1 με Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ τίμησαν την μνήμη των θυμάτων της Σαπεκοένσε
Η πανηγυρική φωτογραφία της Ρεάλ έχει πόζες και... γυμνό
Ράμος: "Δεν ξέρω αν ήταν τελείως δίκαιο αποτέλεσμα"
Ο Καρβαχάλ έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στους φιλάθλους
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ