ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζιντάν δίνει Ασένσιο για να πάρει τον Μανέ από τον Κλοπ

Real Madrid coach Zinedine Zidane, left, and Liverpool coach Jurgen Klopp greet each other before the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid coach Zinedine Zidane, left, and Liverpool coach Jurgen Klopp greet each other before the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Η κυριακάτικη Express παρουσιάζει σενάριο που θέλει την Ρεάλ Μαδρίτης να προτείνει στην Λίβερπουλ ανταλλαγή του Μάρκο Ασένσιο με τον Σάντιο Μανέ.

Στην Αγγλία τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί σενάριο το οποίο θέλει την Ρεάλ Μαδρίτης να κινείται για την απόκτηση του Σάντιο Μανέ που αποτελεί στόχο του Ζινεντίν Ζιντάν από την προηγούμενη σεζόν. Άλλωστε, κορυφαία ισπανικά Μέσα προτού αποχωρήσει ο Γάλλος θρύλος από τον μαδριλένικο πάγκο, υποστήριζαν ότι υπήρχε συμφωνία απόκτησης του Σενεγαλέζου με την Λίβερπουλ.

Αυτή τη φορά, η Express σημειώνει σε δημοσίευμά της ότι η Ρεάλ Μαδρίτης για να δελεάσει τους πρωταθλητές Ευρώπης ώστε να πουν το "ναι" για την παραχώρηση του Μανέ θα τους προσφέρουν ως αντάλλαγμα τον Μάρκο Ασένσιο που το τελευταίο διάστημα θεωρείται ότι δεν βρίσκεται στις πρωταρχικές επιλογές του Ζιζού.

Βέβαια, σε αντίθεση με τον Ασένσιο, ο Μανέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ανανέωσε με τους "Κόκκινους", υπολογίζεται 100% από τον Κλοπ, ενώ και ο ίδιος έχει δηλώσει ερωτευμένος με την Λίβερπουλ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: " Δεν φεύγω από την Λίβερπουλ, από την πιο σέξι ομάδα ".

Τ' όνομα του Ασένσιο, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται για αγγλική ομάδα. Πριν από μερικές εβδομάδες είχε γραφτεί ότι η Τότεναμ τον θέλει όμως η Ρεάλ Μαδρίτης για να τον παραχωρήσει της ζήτησε να πληρωθεί η ρήτρα των 600 εκατ. ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ