ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζιντάν δεν άφησε τον Μπέιλ ν' αποχαιρετήσει το "Μπερναμπέου"

Real Madrid's Gareth Bale. left, shakes hands with Real Madrid's head coach Zinedine Zidane after being substituted during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 12, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Gareth Bale. left, shakes hands with Real Madrid's head coach Zinedine Zidane after being substituted during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 12, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε στον πάγκο τον Γκάρεθ Μπέιλ στην ήττα (0-2) από την Μπέτις και δεν του έδωσε την ευκαιρία ν' αποχαιρετήσει το κοινό του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" στην τελευταία του σεζόν στη Ρεάλ.

Η εντός έδρας (0-2) από την Μπέτις σηματοδότησε το τέλος της σεζόν για τη Ρεάλ, αλλά και το τέλος της θητείας πολλών παικτών από την ομάδα της Μαδρίτης.

Οι Κέιλορ Νάβας και Γκάρεθ Μπέιλ αποτελούν δύο διακριτές περιπτώσεις με ίδιο όμως μέλλον. Ο προπονητής των μερένγκες, Ζινεντίν Ζιντάν, επικοινώνησε σε αμφότερους ότι δεν συνεχίζουν στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας καθώς δεν υπολογίζονται.

Τους επιφύλαξε, ωστόσο, διαφορετική αντιμετώπιση. Σ' ένα ματς βαθμολογικά αδιάφορο έδωσε φανέλα βασικού στον 32χρονο Κοσταρικανό τερματοφύλακα, ο οποίος έλαβε το standing ovation, άφησε όμως στον πάγκο τον Ουαλό.

Οι σχέσεις του Ζιντάν με τον Μπέιλ διέπονται εδώ και καιρό από χαμηλές θερμοκρασίες, έτσι ο Γάλλος δεν έδωσε την ευκαιρία στο 29χρονος ν' αποχαιρετήσει το κοινό στο τελευταίο του ματς εντός έδρας, το οποίο σηματοδότησε και το τέλος εξαετούς θητείας του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ