ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Βινίσιους δύο μήνες εκτός δράσης στη Ρεάλ

Ο Βινίσιους δύο μήνες εκτός δράσης στη Ρεάλ

Ο Βινίσιους Τζούνιορ που τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 35' του αγώνα της Ρεάλ με τον Άγιαξ το βράδυ της Τρίτης (5/3), θα μείνει εκτός αγώνων για δύο μήνες.

Δεν έφτανε στη Ρεάλ Μαδρίτης η εντός έδρας ήττα (1-4) από τον Άγιαξ και ο αποκλεισμός από τα προημιτελικά του Champions League, χάνει και έναν βασικό της ποδοσφαιριστή. Ο Βινίσιους Τζούνιορ που τραυματίστηκε στο 31' και έγινε αλλαγή τέσσερα λεπτά αργότερα θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των "μερένγκες", ο 18χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ χτύπησε στον αστράγαλο όπου υπέστη ρήξη συνδέσμων με βάση την επίσημη ενημέρωση της Ρεάλ και τίθεται νοκ άουτ πιθανότατα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής χτύπησε σε προσπάθεια του στην αναμέτρηση της Τρίτης και μετά από από μαρκάρισμα που δέχτηκε. Μάλιστα οι έντονοι πόνοι δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει.

Ενώ ο ίδιος όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να μείνει στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα του που βρισκόταν πίσω με 2-0, τότε ξέσπασε σε κλάματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Πέθανε στο Κίεβο
Ρεάλ Μαδρίτης: Μουρίνιο και άλλοι τρεις "τρέχουν" για τη διαδοχή του Σολάρι
Ρεάλ - Άγιαξ: Γίγαντας μπροστά της
Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Marca για τον αποκλεισμό της Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκλεισμός σε νοκ-άουτ σειρά μετά από 1.392 ημέρες!
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ