ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

O βασιλιάς της Ισπανίας συνεχάρη τον Ρονάλντο για το εκπληκτικό ψαλιδάκι!

O βασιλιάς της Ισπανίας συνεχάρη τον Ρονάλντο για το εκπληκτικό ψαλιδάκι!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποκάλυψε, σε συνέντευξή του στη "Gazzetta dello Sport", πως ο βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος τού τηλεφώνησε για να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το εκπληκτικό γκολ με τη Γιουβέντους.

Το εκπληκτικό ψαλιδάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους στο Τορίνο αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης παγκοσμίως, αφού ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σημείωσε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Με αφορμή την απίστετυη έμπνευση του CR7, ο Φλορεντίνο Πέρεθ παραχώρησε συνέντευξη στη " Gazzetta dello Sport" και αποκάλυψε πως μέχρι κι ο βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος του τηλεφώνησε για να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

"Ό,τι συνέβη στο Τορίνο ήταν εντυπωσιακό. Το χειροκρότημα μετά το γκολ του Ρονάλντο αποδεικνύει πόσο σπουδαία ομάδα είναι η Γιουβέντους, αλλά και το κοινό της. Το γκολ ήταν ένα απ' τα ωραιότερα στην ιστορία. Ένα υπέροχο τέρμα απ' τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Μέχρι κι ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος μου τηλεφώνησε για να συγχαρεί το Ρονάλντο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των "μερένγκες".

Θυμηθείτε το γκολ του Ρονάλντο:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ