ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Ο Θεμπάγιος έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ"

Italy's Federico Bernardeschi, left, and Spain's Dani Ceballos vie for the ball during the Euro Under 21 semifinal soccer match between Italy and Spain, at the Krakow Stadium, Poland, Tuesday, June 27, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Italy's Federico Bernardeschi, left, and Spain's Dani Ceballos vie for the ball during the Euro Under 21 semifinal soccer match between Italy and Spain, at the Krakow Stadium, Poland, Tuesday, June 27, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Ο 20χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός Ντάνι Θεμπάγιος θα αποτελέσει παίκτη της Ρεάλ τη νέα σεζόν, όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της Μπέτις. Πόσο θα κοστίσει η μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Ο πρόεδρος της Μπέτις παραδέχθηκε το... αναπόφευκτο, την πώληση του Ντάνι Θεμπάγιος στη Ρεάλ. Ο Άνχελ Άρο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες έγινε ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στην Primera Division.

"Ο Ντάνι απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Μπέτις και από όσο γνωρίζουμε, έχει συμφωνία με τη Ρεάλ. Όταν έχεις έναν παίκτη και του κάνεις μία προσφορά και μία ομάδα έρχεται και πληρώνει τη ρήτρα αποδέσμευσης, υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τον κρατήσει. Μιλάμε. Στις επόμενες ώρες θα ξέρουμε τι προσφέρει η Ρεάλ", τόνισε ο Άρο.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης θα δαπανήσουν 15.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έλαμψε την πορεία τ ης Ισπανίας κ-21 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον Ιούνιο στην Πολωνία.

Ο Θεμπάγιος έκανε ντεμπούτο με τους "βερδιμπλάνκος" το 2014 και με εξαίρεση τη θητεία του Γκουστάβο Πογέτ στον σύλλογο (ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν τον ήθελε στην ομάδα λόγω του έντονου χαρακτήρα του), ήταν βασικός και συνολικά μετράει 108 συμμετοχές με την ομάδα.

Photo credits: AP Photo/Czarek Sokolowski

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ