ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Ο Σολάρι άφησε εκτός ενδεκάδας τον Μαρσέλο επειδή έχει βάλει κιλά"

"Ο Σολάρι άφησε εκτός ενδεκάδας τον Μαρσέλο επειδή έχει βάλει κιλά"

Ισπανός δημοσιογράφος υποστήριξε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο Σαντιάγκο Σολάρι άφησε εκτός ενδεκάδας τον Μαρσέλο στη Ρεάλ, επειδή ο Βραζιλιάνος full back έχει βάλει κιλά.

Το Σάββατο (19/1) η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη στην Primera Division, παιχνίδι στο οποίο ο Μαρσέλο είχε "κοπεί" από την ενδεκάδα των "Μερένγκες". Ο Σαντιάγκο Σολάρι προτίμησε για τη θέση του αριστερού μπακ τον 22χρονο Ισπανό Σέρχιο Ρεγκιλόν.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Juan Ramón de la Morena, υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό El Transistor, πως ο Αργεντινός δεν χρησιμοποίησε τον Βραζιλιάνο επειδή έχει βάλει κιλά. Ο 30χρονος, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο ρεπόρτερ, έχει ξεπεράσει το απαιτούμενο βάρος, κάτι που γνωρίζει καλά το ιατρικό τιμ της "Βασίλισσας".

Ο Μαρσέλο έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς αυτή τη σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει σε μόλις επτά παιχνίδια ως βασικός. Ο διεθνής ακραίος αμυντικός παίζει στη Ρεάλ τα τελευταία οκτώ χρόνια και το όνομά του έχει συνδεθεί με τη Γιουβέντους από τότε που έφυγε για τη "μεγάλη κυρία" ο καλός του φίλος, Κριστιάνο Ρονάλντο.

AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ