ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Σέρχιο Ράμος θέλει να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Spain's Sergio Ramos blows a kiss as he celebrates after Spain score the opening goal of the game after Russia's Sergei Ignashevich scored an own goal during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Σέρχιο Ράμος AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Σέρχιο Ράμος θέλει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του Τόκιο για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, ώστε να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα έχει πάρει αυτόν τον τίτλο μαζί με Παγκόσμιο Κύπελλο και Euro.

Ο Σέρχιο Ράμος μπορεί να έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Ισπανίας, όμως φαίνεται πως δεν του είναι αρκετό, αφού θέλει να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο του 2020, έτσι ώστε να κάνει ένα μοναδικό ρεκόρ.

Στόχος του είναι να αγωνιστεί και με την ομάδα της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να γίνει έτσι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, να πάρει δηλαδή χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο πέρα από το παγκόσμιο και ευρωπαϊκό τίτλο.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά αγωνίζονται ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών, όμως η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να εντάξει στο δυναμικό της τρεις παίκτες που έχουν ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο ηλικίας.

Βέβαια, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον Σέρχιο Ράμος, αφού υπάρχει και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών που ξεκινά στις 12 Ιουνίου. Η διοργάνωση διαρκεί έναν μήνα και εάν η Ισπανία φτάσει έως τον τελικό, τότε ο Ράμος σε λιγότερο από δέκα ημέρες θα πρέπει να έχει ενσωματωθεί με την U23 στο Τόκιο.

Ο κανονισμός βέβαια του επιτρέπει να δώσει το παρών και να αγωνιστεί κανονικά και με τις δύο ομάδες, αλλά πρώτα θα πρέπει να πάρει άδεια από τους "μερένγκες" αφού θα καταπονηθεί καθώς δεν θα έχει χρόνο για να ξεκουραστεί μέσα στο καλοκαίρι, η προετοιμασία του θα πάει πίσω αρκετές εβδομάδες, ενώ θα έχει μπει στο 34ο έτος της ηλικίας του.

Πάντως η ιστορική ευκαιρία που έχει μπροστά του ο Ράμος φαίνεται πως του έχει δώσει μεγάλο κίνητρο και δεν αποκλείεται να τον δούμε τελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο του 2020.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ