ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ροντρίγκες "κοστίζει" 42.350 ευρώ το λεπτό στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ροντρίγκες "κοστίζει" 42.350 ευρώ το λεπτό στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ροντρίγκες-Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κόσμου και αυτός δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά ο Χάμες Ροντρίγκες. Διαβάστε τον λόγο.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί τον πιο... ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αν ληφθεί υπόψη η προσφορά σε σχέση με το κόστος του συμβολαίου του.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής μόλις σε 498 λεπτά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έστω κι αν ο Ζινεντίν Ζιντάν δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι ο Ροντρίγκες πρέπει να μείνει στους "μερένγκες" για το καλό του.

Σύμφωνα με παλαιότερες διαρροές του συμβολαίου του από την ιστοσελίδα "Football Leaks", ο 25χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής κοστίζει στη Ρεάλ πάνω από 21.000.000 ευρώ σε μισθό και φόρους. Εάν γίνει η διαίρεση με τα λεπτά συμμετοχής, τότε ο Ροντρίγκες κοστίζει στους πρωταθλητές Ευρώπης 42.350 ευρώ για κάθε λεπτό συμμετοχής που έχει αγωνιστεί.

Σε αυτά τα χρήματα δεν υπολογίζονται τα 80.000.000 ευρώ που έδωσε η Ρεάλ στη Μονακό για να κάνει δικό της τον παίκτη το καλοκαίρι του 2014. Ακόμα και τότε, όμως, στην πρώτη χρονιά του στον σύλλογο, υπήρχε αξιοσημείωτη απώλεια, αφού η Ρεάλ πλήρωνε 14.000 ευρώ για κάθε λεπτό του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ