ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρονάλντο βρίζει γιατί έγινε αλλαγή από τον Ζιντάν

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures after missing a goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures after missing a goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκνευρίστηκε επειδή έγινε αλλαγή από τον Ζινεντίν Ζιντάν στην εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ επί της Αθλέτικ και δεν δίστασε να το δείξει, βρίζοντας καθώς αποχωρούσε (video).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αλλαγή για δεύτερη φορά φέτος από τον Ζινεντίν Ζιντάν και δεν πήρε ψύχραιμα την κίνηση αυτή του Γάλλου προπονητή. Ο Πορτογάλος αντικαταστάθηκε από τον Ίσκο στο 79' του αγώνα της Ρεάλ με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο και αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο του "Σαν Μαμές", δεν έκρυψε τη δυσφορία του.

Ο αρχισκόρερ των "μερένγκες" θυσιάστηκε ώστε ο Ζιντάν να αλλάξει το σύστημα, ωστόσο αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι και αρκετά εκνευρισμένος. Παρότι έδωσε το χέρι στον Ζιντάν, με... μισή καρδιά, όταν απομακρύνθηκε, άρχισε να βρίζει, σύμφωνα με την ισπανική τηλεόραση "Gol".

"Γιατί εμένα;", διερωτήθηκε αρχικά και στη συνέχεια χρησιμοποίησε την πιο διαδεδομένη πορτογαλική βρισιά, το "foda-se", που μεταφράζεται περίπου ως "άντε γ@%$#%ου".

Ο Ζιντάν ρωτήθηκε για το ζήτημα στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον νικηφόρο αγώνα που κρατάει τη Ρεάλ επικεφαλής της βαθμολογίας και με διαφορά, υποστηρίζοντας: "Προς το τέλος, θέλαμε να έχουμε λίγο μεγαλύτερη ισορροπία με το 4-4-2. Ο Κριστιάνο; Θα βγαίνει κάποιες φορές και αυτό είναι. Ήταν χαρούμενος με την απόδοσή του".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου έρχονται σε αντιπαράθεση για μία αλλαγή. Το ίδιο συνέβη και στην αρχή της σεζόν, όταν ο Ζιντάν είχε αντικαταστήσει τον Ρονάλντο σε εκτός έδρας αγώνα με τη Λας Πάλμας, με τους "μερένγκες" μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 2-2, με τον Ρονάλντο να τσακώνεται με τον "Ζιζού" στα αποδυτήρια, ωστόσο οι δύο άντρες έθαψαν γρήγορα το "τσεκούρι" του πολέμου.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ