ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρονάλντο όρισε την τιμή πώλησής του!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. Real Madrid won 1-0. (AP Photo/Hassan Ammar)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. Real Madrid won 1-0. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Record", ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε απ' τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ να ορίσει μία λογική τιμή πώλησης προκειμένου να καταφέρει να μεταγραφεί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Παρί Σεν Ζερμέν.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο, αφού ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος απ' τη συμπεριφορά του προέδρου των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της " Daily Record", ο 32χρονος επιθετικός σε συζήτηση που είχε με τον Ισπανό παράγοντα τού ζήτησε να ορίσει μία λογική τιμή πώλησης, περίπου στα 100.000.000 ευρώ, προκειμένου να καταφέρει να βάλει στο... παιχνίδι τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Θυμίζουμε πως ο CR7 υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο τον Νοέμβριο του 2016, στο οποίο τοποθετήθηκε ρήτρα ύψους 1 δισ. ευρώ. Ωστόσο, λόγω των τελευταίων εξελίξεων, θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και μετά το καλοκαίρι.

Όλοι βλέπουν πως δεν περνάει καλά πλέον στη Μαδρίτη, ενώ τον έχει ενοχλήσει και η... ιστορία με τον Νειμάρ. Απ' το Νοέμβρη, που ζήτησε να πουληθεί οι φήμες ήθελαν τον Νεϊμάρ να είναι ο αντικαταστάτης του, καθώς ο Βραζιλιάνος κατάφερε άμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν να τα κάνει όλα άνω-κάτω με την συμπεριφορά τού.

Μάλιστα, την ημέρα που ο Ρονάλντο πήρε την 5η του "Χρυσή Μπάλα" ο Πέρεθ δήλωσε για τον Νεϊμάρ πως στη Μαδρίτη θα είχε περισσότερες πιθανότητες στο μέλλον να κατακτήσει αυτός την "Χρυσή Μπάλα". Ο CR7 θεώρησε προσβλητικό ο πρόεδρος να μιλά για άλλον παίκτη τη μέρα που αυτός βραβεύτηκε ως κορυφαίος του κόσμου.

Δεν έχει πλέον την προσοχή που θα ήθελε και το σενάριο να αποχωρήσει γίνεται όλο και πιο πιθανό.

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ