ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρονάλντο "απάντησε" στον Μουρίνιο

Ο Ρονάλντο "απάντησε" στον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε ρίξει τη σπόντα του για τον Κριστιάνο λέγοντας "έχω προπονήσει τον πραγματικό Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο" και ο CR7 του αφιέρωσε μία... πιπεράτη ατάκα πριν το Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης! Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Ο Μουρίνιο είπε πως ο πραγματικός Ρονάλντο είναι ο Βραζιλιάνος. Ποια είναι η γνώμη σας;", ήταν η ερώτηση που έγινε στον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις ΗΠΑ, με τον Πορτογάλο να "σφάζει με το μπαμπάκι" τον συμπατριώτη του.

"Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που δεν χρειάζονται σχόλια. Αυτό είναι κάτι που δεν θα σχολιάσω για προφανείς λόγους. Σέβομαι πάντα τους προπονητές μου και προσπαθώ να μαθαίνω από αυτούς.

Έχω συνηθίσει τους ανθρώπους που μιλούν άσχημα για μένα. Όπως λένε στη χώρα μου, στην Πορτογαλία, "Δεν φτύνω στο πιάτο που έχω φάει". Το καταλάβατε; Αυτό είναι. Προτιμώ να κρατήσω τα θετικά πράγματα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος άσος.

Ο Ρονάλντο "απάντησε" στον Μουρίνιο

Όσο για το επικείμενο τελικό του Guinness Cup κόντρα στην Τσέλσι, που θα φέρει τη Ρεάλ αντιμέτωπη για πρώτη φορά με τον Μουρίνιο μετά το τέλος της τριετής παρουσίας του "Μου" στη Μαδρίτη, ο CR7 σχολίασε:

"Πάμε να νικήσουμε την Τσέλσι, όχι τον προπονητή. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι προετοιμασίας και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να μπούμε στη La Liga με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ