ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Πέπε χάνει Μπάγερν και Μπαρτσελόνα

Real Madrid's Pepe celebrates after scoring a goal during a Spain's La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Pepe celebrates after scoring a goal during a Spain's La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) ASSOCIATED PRESS

Με δύο ετοιμοπόλεμους παίκτες για τα στόπερ έμεινε η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από τον διαφαινόμενο σοβαρό τραυματισμό του Πέπε στο ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Άτυχος στάθηκε ο Πέπε στο Derbi madrileño με αντίπαλο την Ατλέτικο, αφού ούτε το γκολ του αποδείχθηκε αρκετό για τη νίκη ούτε κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, αφού τραυματίστηκε από κλοτσιά του Τόνι Κρόος και έγινε αλλαγή.

Ο πολιτογραφημένος Πορτογάλος επιχείρησε να διώξει σε μία φάση στο 2ο ημίχρονο, όταν ο Γερμανός συμπαίκτης του έπεσε με φόρα πάνω του και τον τραυμάτισε στα αριστερά πλευρά.

Ο 34χρονος στόπερ συνέχισε για λίγο τον αγώνα, ωστόσο πονούσε αρκετά κι εν τέλει έγινε αλλαγή από τον Νάτσο, μιας και ο Ραφαέλ Βαράν είναι κι αυτός τραυματίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ρεάλ, ο Πέπε υπέστη κάταγμα στο 7ο και στο 8ο πλευρό και ο χρόνος ανάρρωσης θα διαπιστωθεί την Κυριακή, μετά από περαιτέρω εξετάσεις.

Το σημαντικό είναι ότι δύσκολα θα προλάβει τον πρώτο προημιτελικό του Champions League με αντίπαλο την Μπάγερν στο Μόναχο, ενώ εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Ρεάλ, αφού το πιθανότερο είναι το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος να αποχωρήσει.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Ζινεντίν Ζιντάν μένει μόνο με δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν στόπερ, τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος και τον Νάτσο που αντικατέστησε τον Πέπε στο ντέρμπι, αφού ο Ραφαέλ Βαράν τραυματίστηκε στη νίκη επί της Αλαβές την προηγούμενη εβδομάδα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι η Ρεάλ μένει με δύο παίκτες πρώτης γραμμής για τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν μέχρι στιγμής, τα δύο με την Μπάγερν και το δεύτερο clasico της σεζόν στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", που θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ