ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μουρίνιο "καρφώνει" Πέπε, Κασίγιας και Ινιέστα!

Ο Μουρίνιο "καρφώνει" Πέπε, Κασίγιας και Ινιέστα!

Σε one-man-show μετατράπηκε η συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο: αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί τον Λόπεθ καλύτερο του Κασίγιας, καθώς επίσης και το πρόβλημα του Πέπε που είναι ένα... παιδί που ονομάζεται Βαράν ενώ έριξε και την ατάκα του για την "εξαρτημένη από τον Μέσι" Μπαρτσελόνα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

"O Πέπε είναι απογοητευμένος επειδή είναι 31 ετών, ήταν αναντικατάστατος στην ενδεκάδα και έχασε τη θέση του από ένα 20χρονο παιδί (σ.σ. Βαράν), ένα παιδί που αποφάσισα εγώ ότι θα παίζει, μία από τις λίγες επιλογές μου που δεν αμφισβητήθηκαν ούτε από τον Τύπο ούτε από τους φιλάθλους.

Μπορώ να κατανοήσω την απογοήτευσή του, δεν είναι μία εύκολη κατάσταση για αυτόν, η ζωή του Πέπε άλλαξε σε αθλητικό επίπεδο", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (7/5) o Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θέλησε ουσιαστικά να "απαντήσει" στον συμπατριώτη του, που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ταχθεί δημόσια υπέρ του Ίκερ Κασίγιας για το θέμα του παραγκωνισμού του από το αρχικό σχήμα της Ρεάλ.

Για να ακολουθήσει φυσικά και εξακοντισμός φαρμακερών "βελών" με στόχο τον Ίκερ Κασίγιας, με τον "special one" να τονίζει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ πως δεν έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον αρχηγό της ομάδα και πως ο λόγος που τον αφήνει στον πάγκο είναι επειδή ο Ντιέγκο Λόπεθ είναι καλύτερός του.

Ο Μουρίνιο "καρφώνει" Πέπε, Κασίγιας και Ινιέστα!

"Εγώ είμαι προπονητής και πρέπει να κάνω κάποιες επιλογές. Τις παίρνω μετά από σκέψη, μελέτη και για κάποιους λόγους και όχι ύστερα από το στρίψιμο ενός νομίσματος.

Ο Ντιέγκο Λόπεθ μου αρέσει περισσότερο ως τερματοφύλακας σε σύγκριση με τον Κασίγιας. Δεν υπάρχουν προσωπικά προβλήματα, δεν θέλω να κρίνω προκαταβολικά κανέναν.

Είναι ζήτημα τακτικής. Εμένα μου αρέσουν οι τερματοφύλακες που παίζουν καλά με τη μπάλα στα πόδια, που κάνουν καλές εξόδους, που κυριαρχούν στον αέρα.

Ο Κασίγιας είναι ένας φανταστικός γκολκίπερ κάτω από την εστία αλλά εγώ προτιμώ έναν άλλο τύπο τερματοφύλακα.

Ο Μουρίνιο "καρφώνει" Πέπε, Κασίγιας και Ινιέστα!

Μπορώ να έχω τη δική μου γνώμη; Αντιστοίχως, ο Κασίγιας μπορεί να προτιμάει έναν άλλο προπονητή, τον Ντελ Μπόσκε, τον Πελεγκρίνι, έναν πιο επιθετικό ή αμυντικό. Κανένα πρόβλημα.

Εγώ όμως προτιμώ τον Ντιέγκο Λόπεθ και με εμένα προπονητή θα παίζει αυτός. Τίποτα περισσότερο".

Το σόου όμως του Πορτογάλου τη Δευτέρα του Πάσχα, παραμονή της αναμέτρησης με τη Μάλαγα, δεν τελείωσε εδώ, καθώς από τις δηκτικές αναφορές του δεν γλίτωσε ούτε ο... Αντρές Ινιέστα για την επιλογή του να υπερασπιστεί με πρόσφατες δηλώσεις του τον Κασίγιας.

"Ο καθένας είναι ελεύθερος να σκέφτεται και να λέει αυτό που πιστεύει αλλά νομίζω ότι ο Ινιέστα θα έπρεπε να ανησυχεί για τη δική του ομάδα, που εξαρτιέται σε τέτοιο βαθμό από τον Μέσι, που χωρίς αυτόν έκανε αυτό που έκανε φέτος στο Champions League".

Ο Μουρίνιο "καρφώνει" Πέπε, Κασίγιας και Ινιέστα!

Όσον αφορά τέλος στο αν ο ίδιος ο Μουρίνιο έχει σκεφτεί καθόλου το τελευταίο διάστημα την περίπτωση παραίτησής του από τη Ρεάλ, ήταν κατηγορηματικός:

"Όχι, το αντίθετο, σκέφτηκα να συνεχίσω. Αφήστε με να σας πω ένα πράγμα: εγώ θα πληρώνομαι μέχρι ωσότου θα είμαι προπονητής της Ρεάλ. Από τη στιγμή που θα πάψω να είμαι στον πάγκο της δεν θα πάρω ούτε ένα ευρώ.

Ο Μουρίνιο "καρφώνει" Πέπε, Κασίγιας και Ινιέστα!

Ο κόσμος πιστεύει πως όλος αυτός ο θορυβός είναι κομμάτι της τακτικής μου για να φύγω; Ο κόσμος πιστεύει αυτό που του πουλάτε εσείς", ήταν το μήνυμά του προς τους δημοσιογράφους που κάλυψαν τη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ