ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μόντριτς ανανεώνει με την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μόντριτς ανανεώνει με την Ρεάλ Μαδρίτης

Η MARCA στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι ο Λούκα Μόντριτς είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μαδριλένος... για πάντα φαίνεται πως θα είναι ο Λούκα Μόντριτς, καθώς η MARCA υποστηρίζει πρωτοσέλιδα ότι ο κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" τα έχει βρει σε όλα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και θ' ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Το ισπανικό Μέσο σημειώνει ότι οι δύο πλευρές συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι και εντός των επόμενων ημερών θ' ανακοινωθεί το deal μέχρι το 2021.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Μόντριτς θα παίξει μπάλα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" τουλάχιστον μέχρι 36 του με τόσο κιόλας -σύμφωνα πάντα με το ισπανικό ρεπορτάζ- να τερματίσει την καριέρα του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Στο δημοσίευμα, πάντως, δεν αναφέρονται οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας, διότι για όσους δεν θυμούνται το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ και ο Μόντριτς λίγο έλειψε να τα... σπάσουν επειδή ο αρχηγός της Κροατίας φερόταν να απαιτεί πληρωμή, ανάλογη με αυτή των Μπέιλ και Ράμος, δηλαδή κάτι παραπάνω από 10.000.000 ευρώ το χρόνο.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Μόντριτς ανανεώνει με την Ρεάλ Μαδρίτης
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ