ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μαρσέλο ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντι Στέφανο

Ο Μαρσέλο ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντι Στέφανο

Το ρεκόρ συμμετοχών του Αλφρέδο Ντι Στέφανο με τη Ρεάλ ισοφάρισε ο Μαρσέλο. Ποιος έχει τις περισσότερες εμφανίσεις στο τρέχον ρόστερ και ποιος είναι ο επόμενος στόχος του Βραζιλιάνου.

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή (5/4) αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Λεγκανές (4-2) για τον Μαρσέλο, καθώς έφτασε τις 396 εμφανίσεις με τη φανέλα των "μερένγκες" και ταυτόχρονα ισοφάρισε το ρεκόρ συμμετοχών του Αλφρέδο Ντι Στέφανο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για μία σεζόν στη Φλουμινένσε (2005/06), ενώ απ' τον Ιανουάριο του 2007 βρίσκεται στους Μαδριλένους, έχοντας γράψει προσωπική ιστορία στο κλαμπ.

Σε αυτά τα δέκα χρόνια έχει κατακτήσει συνολικά 13 τίτλους, ενώ εκείνοι που ξεχωρίζουν είναι τα δύο Champions League τις σεζόν 2013/14 και 2015/16. Αξίζει να αναφερθεί ότι κι ο Ντι Στέφανο, στο ίδιο διάστημα, είχε στο ενεργητικό του τον ίδιο αριθμό τίτλων.

Ο Μαρσέλο ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντι Στέφανο

Επίσης, μπορεί ο Βραζιλιάνος να αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρει στην επιθετική λειτουργία της Ρεάλ. Φτάνει συχνά στη μεγάλη περιοχή κι ως σήμερα έχει πετύχει 27 γκολ.

Εκείνο, όμως, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον είναι ότι ο Μαρσέλο είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στο τρέχον ρόστερ. Στην πρώτη θέση "κατοικεί" ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έχει αγωνιστεί 509 φορές με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Επόμενος στόχος για τον 28χρονο είναι να ισοφαρίσει την επίδοση του συμπατριώτη του, Ρομπέρτο Κάρλος, καθώς είναι ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές με τους "μερένγκες" (σ.σ. μετρά 536 παιχνίδια).

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ