ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λοπετέγκι παραδέχθηκε ότι η Ρεάλ άξιζε την τριάρα

Real Madrid's head coach Julen Lopetegui, left, shouts at Real Madrid's Gareth Bale during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Sep. 1, 2018. (AP Photo/Andrea Comas)
Real Madrid's head coach Julen Lopetegui, left, shouts at Real Madrid's Gareth Bale during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Sep. 1, 2018. (AP Photo/Andrea Comas) AP

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι παραδέχθηκε μετά τον αγώνα με την Σεβίλλη πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άξιζε άλλο αποτέλεσμα από την βαριά ήττα με 3-0 στο "Σάντσεθ Πιθχουάν". Απάντησε και για την ήττα της Μπαρτσελόνα.

Μεγάλη σφαλιάρα υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ηττήθηκε στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" με 3-0 από την Σεβίλλη. Μάλιστα, τα τρία γκολ των Ανδαλουσιάνων σημειώθηκαν πριν το 40', με τους Μαδριλένους να βιώνουν έναν εφιάλτη και τον Τιμπό Κουρτουά να σώζει την εστία του από περισσότερα τέρματα.

Από εξαιρετικές προσπάθειες του Χεσούς Νάβας ο Αντρέ Σίλβα νίκησε δύο φορές τον Βέλγο γκολκίπερ στο 17' και στο 21' ενώ ο Μπεν Γεντέρ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 39', με την Ρεάλ να βελτιώνεται κάπως στο δεύτερο μέρος, αλλά να αποτυγχάνει να πετύχει έστω το γκολ της τιμής.

Έτσι, την ίδια αγωνιστική ημέρα (6η), Ρεάλ και Μπαρτσελόνα υπέστησαν τις πρώτες τους ήττες στη φετινή La Liga, με τα δύο μεγαθήρια να εξακολουθούν να μοιράζονται την κορυφή (αμφότερες έχουν 13 βαθμούς), αλλά να βλέπουν την απόσταση από την 3η Ατλέτικο Μαδρίτης να μειώνεται στους δύο πόντους.

Συγχαρητήρια στη Σεβίλλη έδωσε ο τεχνικός της Ρεάλ, Τζουλέν Λοπετέγκι, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Συγκεκριμένα, ανέφερε ανάμεσα σε άλλα πως "κάναμε ένα κακό ματς και ένα κακό ξεκίνημα. Πρέπει να αποδεχθούμε την ήττα και να δώσουμε συγχαρητήρια στη Σεβίλλη για τη νίκη της. Δεν μας άξιζε άλλο αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά, δεν θεωρώ πως είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά ένα σύνολο πραγμάτων που προκάλεσαν αυτό το κακό αποτέλεσμα".

Ο προπονητής της Ρεάλ ρωτήθηκε και για την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Λεγανές με 2-1, λέγοντας ότι "εμείς δεν κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι για το γεγονός ότι χάσαμε, όμως το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ