ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Λοπετέγκι "κρίνει" το μέλλον του Όντεγκααρντ

Real Madrid's Martin Odegaard from Norway, right, duels for the ball with Getafe's Lacen, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 23, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Martin Odegaard from Norway, right, duels for the ball with Getafe's Lacen, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 23, 2015. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Η ποδοσφαιρική τύχη του Μάρτιν Όντεγκααρντ στη Ρεάλ βρίσκεται στα χέρια του Ζουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Νορβηγού μεσοεπιθετικού, που είναι "μετέωρος" στη Μαδρίτη.

Το νέο "αφεντικό" στην άκρη του πάγκου της Ρεάλ, Ζουλέν Λοπετέγκι, διατηρεί τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την παραμονή ή μη του Μάρτιν Όντεγκααρντ στο ρόστερ της "βασίλισσας", ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική διαδικτυακή εφημερίδα "Okdiario", το "next big thing" του νορβηγικού ποδοσφαίρου δεν "χωράει" στα πλάνα του 51χρονου Ίβηρα τεχνικού, ο οποίος θεωρεί πως είναι προτιμότερο για τον 19χρονο επιθετικό μέσο να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποιον σύλλογο που θα του παρέχει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής, ώστε να επιστρέψει δριμύτερος στους "μερένχες", αλλά και με περισσότερες εμπειρίες στα πόδια του.

Την τελευταία διετία ο Σκανδιναβός επιτελικός μέσος -που παίζει με την ίδια ευχέρεια και στο δεξί άκρο της επίθεσης- βρισκόταν στη "χώρα της τουλίπας", παίρνοντας... γεύση από Eredivisie με τα χρώματα της ολλανδικής Χερενφέιν, όπου κατέγραψε συνολικά 43 εμφανίσεις, με απολογισμό 3 γκολ και 5 ασίστ.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ