ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κριστιάνο δεν θ' αποχαιρετήσει τους παίκτες της Ρεάλ για να μη συναντήσει τον Πέρεθ!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo argues with Juventus' Blaise Matuidi during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo argues with Juventus' Blaise Matuidi during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Κριστιάνο βρίσκεται στη Μαδρίτη, αλλά δεν θα επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ για ν' αποχαιρετήσει τους πρώην του συμπαίκτες γιατί δεν θέλει να διασταυρωθεί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Από το Πεκίνο στη Μαδρίτη μέσα σε λίγες ώρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος "αστέρας" και νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουβέντους επέστρεψε στην ισπανική πρωτεύουσα για να διευθετήσει την πώληση της οικείας του, αξίας 5.500.000 ευρώ.

Ο Ίβηρας είχε σχεδιάσει να επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης για ν' αποχαιρετήσει του πρώην συμπαίκτες του στους "μερένγκες". Ωστόσο, δεν θα το κάνει. Και η "Corriere dello Sport" έχει την εξήγηση.

Ο CR7 επουδενί θέλει να συναντήσει τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ. Οι σχέσεις τους διέπονται από χαμηλές θερμοκρασίες με αποκορύφωμα το "διαζύγιο" και τη μετακίνηση του 33χρονου στη "Γηραιά Κυρία".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ