ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κόβατσιτς απέχει από τις προπονήσεις της Ρεάλ!

Real Madrid's Mateo Kovacic leaves the pitch after being injured during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Mateo Kovacic leaves the pitch after being injured during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ματέο Κόβατσιτς ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης πως δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις έως ότου ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Σε μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα τη θέλησή του προχώρησε ο Ματέο Κόβατσιτς. Όπως αποκαλύπτει η " Marca", ο Κροάτης μέσος επέστρεψε σήμερα (06/08) στο Προπονητικό Κέντρο της Ρεάλ ύστερα από την άδεια που είχε λάβει λόγω της παρουσίας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, άμεσα ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ρεάλ πως δεν πρόκειται να κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα έως ότου ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Ο 24χρονος χαφ δεν είναι ευχαριστημένος από το χρόνο συμμετοχής τα προηγούμενα χρόνια. Γι' αυτό το λόγο, ζήτησε τρεις φορές από τους διοικούντες την ομάδα να τον αφήσουν να αποχωρήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μάλιστα, συναντήθηκε και με το νέο προπονητή της ομάδας, Τζουλέν Λοπετέγκι προκειμένου να τον πείσει να μεταγραφεί σε μία άλλη ομάδα, αλλά οι άνθρωποι της Ρεάλ του ξεκαθάρισαν πως δεν είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ