ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κεντίρα αποχαιρέτησε μέσω Facebook τον Μουρίνιο

Ο Κεντίρα αποχαιρέτησε μέσω Facebook τον Μουρίνιο

O Σάμι Κεντίρα είναι ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που αποχαιρέτησε με κάθε επισημότητα τον Μουρίνιο. Δείτε τι έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Γερμανός άσος αλλά και την... καλλιτεχνική photo που ανέβασε.

Ήταν ένας από τους παίκτες που έφερε στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ο Μουρίνιο το καλοκαίρι του 2010 ως μία από τις πρώτες κινήσεις του στον πάγκο της Ρεάλ και δεν θα μπορούσε να μην πει το δικό του ξεχωριστό αντίο στον "special one".

Ο λόγος για τον Σάμι Κεντίρα, με τον Γερμανό διεθνή άσο να αποχαιρετάει τον Μουρίνιο λίγο πριν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Ρεάλ και πριν ανακοινωθεί επίσημα από την Τσέλσι, μέσω δημόσιου μηνύματός του στον "τοίχο" του στο Facebook.

"Αντίο Ζοζέ Μουρίνιο! Όπως ξέρετε, αγαπητοί μου φίλοι, ο προπονητής μας Ζοζέ Μουρίνιο αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν. Σεβόμαστε όλοι την απόφασή του. Προσωπικά του είμαι ευγνώμων.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσε στη Ρεάλ. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την υποστήριξη που μου έδωσε. Με υποστήριζε πάντα, κάποιες φορές επειδή δεχόμουν κριτική από τον Τύπο!

Ο Κεντίρα αποχαιρέτησε μέσω Facebook τον Μουρίνιο

Η φωτογραφία με την οποιά συνόδεψε το κείμενο του αποχαιρετισμού στον Ζοζέ Μουρίνιο ο Σάμι Κεντίρα

Θέλω να τον ευχαριστήσω για το γεγονός ότι μπόρεσα να αναπτυχθώ και να ωριμάσω ως παίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον και θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα υπέροχο πρόσωπο για τα πάντα! Σάμι Κεντίρα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως κάτω από το κείμενο που ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο 26χρονος Γερμανός αμυντικός μέσος ανέβασε και μία φωτογραφία-κολάζ, η οποία τον περιλαμβάνει σε αρκετά στιγμιότυπα μαζί με τον Πορτογάλο τεχνικό σε αυτά τα τρία χρόνια της συνύπαρξής τους στους "μερένγκες".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ