ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καπέλο συμβούλευσε τη Ρεάλ για τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο

Russia's head coach Fabio Capello gestures as Belgium's head coach Marc Wilmots, left, kicks a ball in the background, during the group H World Cup soccer match between Belgium and Russia at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, June 22, 2014. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Καπέλο (AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV)

Σε δηλώσεις του σε ιταλικό ραδιόφωνο ο Φάμπιο Καπέλο είπε ξεκάθαρα την άποψή του για τον παίκτη που πρέπει να αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά γνωρίζει την τεράστια αξία του Κριστιάνο Ρονάλντο και το κενό που άφησε πίσω του μετά τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι.

Ο λόγος φυσικά για τον Φάμπιο Καπέλο ο οποίος έκατσε στον πάγκο των Μαδριλένων σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (1996-97, 2006-07) κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα.

Ο 72χρονος κόουτς έχει αποσυρθεί πια από τους πάγκους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν παρακολουθεί τα όσα γίνονται. Μιλώντας στο "Radio Rai" του ζητήθηκε η γνώμη για τα όσα συμβαίνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο και έμμεσα συμβούλεψε τους Μαδριλένους για τον παίκτη που πρέπει να πάρουν για να τον αντικαταστήσουν.

Ποιος είναι αυτός; Ο Μάουρο Ικάρντι είναι αυτός που κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης του Φάμπιο Καπέλο με τον Αργεντινό επιθετικό να αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή. "Είμαι θαυμαστής του Ικάρντι. Αν ήμουν η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον υπέγραφα αμέσως. Είναι εξαιρετικός μέσα στη μεγάλη περιοχή όπως ήταν τα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι ένας παίκτης ο οποίος αισθάνεται το γκολ. Ξέρει πως να κινηθεί μέσα στην περιοχή με έναν τρόπο τον οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν. Αν του δώσεις τρεις ευκαιρίες θα σκοράρει και στις τρεις" τόνισε μεταξύ άλλων ο Καπέλο.

Photo credits: AP Photo/Ivan Sekretarev

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ