ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ίσκο αγνόησε τον Ζιντάν και σταμάτησε την προθέρμανση!

Ο Ίσκο αγνόησε τον Ζιντάν και σταμάτησε την προθέρμανση!

Η άνευ όρων παράδοση της Ρεάλ στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα φέρνει κι εσωτερικά προβλήματα στους "μερένγκες". Ο Ίσκο φέρεται να σταμάτησε την προθέρμανσή του, όταν έμαθε ότι ο Νάτσο θα ήταν η πρώτη αλλαγή του Ζιντάν.

Η Μπαρτσελόνα είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Ισπανία και το απέδειξε στο "clásico", καθώς νίκησε 3-0 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, χάρη σε τέρματα των Λουίς Σουάρες, Λιονέλ Μέσι και Αλέις Βιδάλ.

Το αποτέλεσμα και η απογοητευτική εμφάνιση των "μερένγκες" φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα, τα οποία ενδεχομένως μέχρι τώρα να έμεναν στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τον "Cadena Ser", ο Ίσκο αρνήθηκε να συνεχίζει να προθερμαίνεται μόλις έμαθε ότι ο Νάτσο θα είναι η πρώτη αλλαγή της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας (πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 66ο λεπτό, στη θέση του Καρίμ Μπενζεμά κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των "μπλαουγκράνα").

Ο 25χρονος διεθνής Ισπανός μέσος, γύρισε στον πάγκο, παραβιάζοντας ουσιαστικά την εντολή του Ζινεντίν Ζιντάν. Από εκεί είδε όλο το ματς, καθώς οι επόμενες δύο αλλαγές του "Ζιζού" ήταν ο Μπέιλ με τον Ασένσιο. Ενός κακού, μύρια έπονται...

Photo credits: Javier LizÓn

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ