ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ "δουλεύει" τη μεταγραφή του Ράμσεϊ στην Ρεάλ Μαδρίτης

Wales' Gareth Bale, right, and Wales' Aaron Ramsey celebrate after scoring during the Euro 2016 Group B soccer match between Russia and Wales at the Stadium municipal in Toulouse, France, Monday, June 20, 2016. (AP Photo/Hassan Ammar)
Wales' Gareth Bale, right, and Wales' Aaron Ramsey celebrate after scoring during the Euro 2016 Group B soccer match between Russia and Wales at the Stadium municipal in Toulouse, France, Monday, June 20, 2016. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Πολλοί ενδιαφέρονται για τον Άρον Ράμσεϊ, ένας όπως θα καταφέρει να τον υπογράψει στο τέλος. Μήπως, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προβάδισμα λόγω της φιλίας του Ουαλού μέσου με τον Γκάρεθ Μπέιλ;

Η Άρσεναλ προσπαθεί να πείσει τον Άρον Ράμσεϊ να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι την 1η Γενάρη, με τον Ουαλό, πάντως, μέχρι στιγμής να προτιμά να μένει... μετέωρος όσον αφορά το μέλλον του στο Λονδίνο.

Κι αφού ο ποιοτικός χαφ δεν βάζει την... τζίφρα, τόσο οι διεκδικητές του αυξάνουν τις πιθανότητές τους για να τον κλείσουν μόλις αλλάξει η χρονιά, καθώς η συμφωνία του με τους "κανονιέρηδες" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Στο κατόπι του άσου της Άρσεναλ έχουν ξεχυθεί αρκετά μεγάλα κλαμπ με τελευταίο την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία μάλιστα φέρεται να έχει προβάδισμα στην υπόθεση λόγω του Γκάρεθ Μπέιλ.

Οι δύο ομοεθνείς διατηρούν άριστες σχέσεις, είναι κολλητοί φίλοι και το "teamtalk" αναφέρει πως ήδη ο 29χρονος παίκτης της "βασίλισσας" έχει αρχίσει το... ψηστήρι για να πείσει τον Ράμσεϊ να επιλέξει "Μπερναμπέου" αντί για "Άνφιλντ", "Σαν Σίρο" ή "Έτιχαντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ