ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ασένσιο δεν γίνεται αντί-Ρονάλντο και η Ρεάλ Μαδρίτης του έβαλε πωλητήριο

Marco Asensio del Real Madrid festeja tras anotar el segundo gol en el partido contra Bayern Múnich en las semifinales de la Liga de Campeones, el miércoles 25 de abril de 2018. (Matthias Balk/dpa via AP)
Marco Asensio del Real Madrid festeja tras anotar el segundo gol en el partido contra Bayern Múnich en las semifinales de la Liga de Campeones, el miércoles 25 de abril de 2018. (Matthias Balk/dpa via AP) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έβαλε πωλητήριο στον Μάρκο Ασένσιο διότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δυσκολεύεται να... μπει στα παπούτσια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεν τραβάει ως αντί-Ρονάλντο ο Μάρκο Ασένσιο και η "Marca" γράφει ότι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ν' ανοίξει τ' αυτιά της σε προσφορές ομάδων που ενδιαφέρονται για τον 22χρονο.

Είχε γίνει γνωστό πρόσφατα ότι η περίπτωση Ασένσιο συγκεντρώνει αρκετούς μνηστήρες στην Αγγλία με τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενοι.

Στην Ισπανία, λοιπόν, θεωρούν ότι ο Λοπετέγκι θ' αφήσει τον παίκτη να φύγει εφόσον, βέβαια, έρθει η πρόταση των 100.000.000 ευρώ που φέρεται να ζητάει η Ρεάλ Μαδρίτης...

Πέραν, όμως, των τριών "γιγάντων" της Αγγλίας και η Παρί "παίζει" στο κόλπο για τον Ασένσιο, με τον ίδιο τον παίκτη να δηλώνει πριν από λίγο καιρό ότι δεν θέλει να φύγει από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", γιατί νιώθει ωραία και θέλει να εξελίξει κι άλλο το παιχνίδι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ