ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Νυστέρι" και εκτός για δύο μήνες ο Μπέιλ

"Νυστέρι" και εκτός για δύο μήνες ο Μπέιλ

Το πρόβλημα του Γκάρεθ Μπέιλ αποδείχθηκε κάθε άλλο παρά... απλή υπόθεση στο "στρατόπεδο" της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός θα εγχειριστεί την επόμενη Τρίτη και εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Γκάρεθ Μπέιλ θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που προέκυψε με τον αστράγαλό του στο ματς της Τρίτης (22/11) κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 25χρονος θα χρειαστεί να μείνει εκτός για ένα διάστημα τουλάχιστον δύο μηνών, στερώντας από τους "μερένγκες" τις υπηρεσίες του για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια. Εκτός από το clasico, πιθανόν να χάσει τα 15 επόμενα ματς της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η επέμβαση θα λάβει χώρα στο νοσοκομείο "King Edward" του Λονδίνου, την ερχόμενη Τρίτη (29/11), και υπό την εποπτεία του Τζέιμς Κάλντερ.

Ο τελευταίος έχει χειρουργήσει, επίσης, τον Τζακ Γουίλσιρ με μεγάλη επιτυχία, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στις Μπαρτσελόνα και Μίλαν. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει αναλάβει κάμποσες χειρουργικές επεμβάσεις αθλητών. Μάλιστα, το 2004 είχε μεταβεί στην Ασία προκειμένου να προσφέρει χείρα βοηθείας στους πληγέντες από το μεγάλο τσουνάμι.

Μέλη του ιατρικού τιμ της Βασίλισσας θα μεταβούν μαζί με τον Ουαλό στην Αγγλία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ