ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ντράξλερ:"Όνειρό μου να παίξω στη Ρεάλ"

Ντράξλερ:"Όνειρό μου να παίξω στη Ρεάλ"

Η Ρεάλ φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του Γερμανού της Σάλκε, αλλά και ο ίδιος όπως δήλωσε θα ήταν -κάτι παραπάνω από- θετικός, σε μια πιθανή μετακίνησή του στη "βασίλισσα".

Ο Τζουλιάν Ντράξλερ, αν και μόλις 20 ετών (20/09/1993) είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στην Μπουντεσλίγκα με τις εμφανίσεις του τελευταία. Προς το παρόν έχει σημειώσει 8 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ και οι εμφανίσεις του σε κάθε παιχνίδι της Σάλκε είναι πολύ καλές. Μετά απ' αυτά, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως ενδιαφέρεται να εντάξει τον πολλά υποσχόμενο παίκτη της γερμανικής ομάδας, στο δυναμικό της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο νεαρός Γερμανός στην ισπανική "Marca", αναφέρθηκε στην πολύ καλή σχέση που έχει με τον συμπαίκτη του στην εθνική, Μεσούτ Οζίλ, αλλά και στο όνειρό του να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ρεάλ.

Ο Ντράξλερ σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα και τη Ρεάλ, δήλωσε: "Πάντα έλεγα πως θα ήθελα να αγωνιστώ στην Ισπανία. Είμαι περήφανος για το ενδιαφέρον της Ρεάλ και θα ήταν ένα όνειρο για μένα να παίξω εκεί".

Η αγάπη του Γερμανού όμως για τη Σάλκε είναι μεγάλη, καθώς όπως είπε: "Από την παιδική μου ηλικία βρίσκομαι σ' αυτή την ομάδα. Είναι πλέον οικογένεια για μένα η Σάλκε, όπως και οι οπαδοί μας".

Είναι επίσης και μεγάλος φαν τον ντέρμπυ μεταξύ Ρεάλ-Μπαρτσα, όπως ομολόγησε: "Κάθε σαββατοκύριακο προσπαθώ να βλέπω τους αγώνες της Ρεάλ και τις Μπάρτσα. Φυσικά και τα "κλάσικο" δεν τα χάνω ποτέ μου".

Πολύ καλές είναι και οι σχέσεις του Ντράξλερ με τον άσο της Ρεάλ και της εθνικής Γερμανίας, Μεσούτ Οζίλ. "Παίζω με τον Μεσούτ στην εθνική, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και νιώθω πολύ άνετα μαζί του. Μιλάμε συχνά, κι όταν τον ρωτάω για τη ζωή στη Μαδρίτη μου λέει ότι είναι πολύ ευτυχισμένος".

Τέλος, αν και ο νεαρός Γερμανός της Σάλκε έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι 2016, δεν είναι καθόλου απίθανο το ερχόμενο καλοκαίρι να τον βρει σε ισπανικά... "λημέρια".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ