ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Νέο συμβόλαιο στον Μόντριτς προσφέρει η Ρεάλ"

CORRECTS NAME AND ACTION - Real Madrid's Luka Modric kicks the ball for a pass in the first half of the final match against Kashima Antlers at the FIFA Club World Cup soccer tournament in Yokohama, near Tokyo, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Shizuo Kambayashi)
CORRECTS NAME AND ACTION - Real Madrid's Luka Modric kicks the ball for a pass in the first half of the final match against Kashima Antlers at the FIFA Club World Cup soccer tournament in Yokohama, near Tokyo, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Shizuo Kambayashi) AP PHOTO/SHIZUO KAMBAYASHI

Την ύστατη προσπάθεια για να κρατήσει τον Λούκα Μόντριτς στη Μαδρίτη κάνει η Ρεάλ, καθώς σκοπεύει να προτείνει νέο συμβόλαιο με αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων, απομακρύνοντας τις μιλανέζικες σκέψεις του Κροάτη.

Full attack για την παραμονή του Λούκα Μόντριτς στο "Santiago Bernabeu" από τη Ρεάλ, η οποία προσανατολίζεται να προσφέρει νέο "ηγεμονικό" συμβόλαιο στον Κροάτη playmaker, διώχνοντας μακριά τις σκέψεις αποχώρησης που κάνει, για χάρη της Ίντερ.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας "Marca", ο Φλορεντίνο Πέρεθ πρόκειται να "ξηλωθεί" για να διατηρήσει στο ρόστερ τον ιθύνοντα νου του μαδριλένικου παιχνιδιού, καθώς φέρεται να προσφέρει νέο 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας στον MVP του Μουντιάλ της Ρωσίας, εκτινάσσοντας -παράλληλα- τις απολαβές του από τα 6,5 στα 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο 32χρονος οργανωτής επιστρέφει σήμερα (8/8) στις προπονήσεις της ισπανικής ομάδας, ενώ επίκειται συνάντηση με τον διοικητικό ηγέτη των Καστιγιάνων, Φλορεντίνο Πέρεθ , ώστε να θέσουν επί τάπητος το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κροάτη στους "μερένχες".

Από την πλευρά της, η Ίντερ παίζει όλα της τα χαρτιά για να αποκτήσει τον Μόντριτς, ενώ στην μεταγραφική παρτίδα συμμετέχουν και οι συμπαίκτες του μπαλαδόρου μέσου στην "Χρβάτσκα", Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Ιβάν Πέρισιτς, και Σίμε Βρσάλικο, οι οποίοι επιχειρούν "ψηστήρι", προκειμένου να τον πείσουν να γίνει κάτοικος Μιλάνου, επεκτείνοντας την κροατική παροικία των "νερατζούρι".

Πάντως, η "βασίλισσα" δεν πρόκειται να καταθέσει εύκολα τα όπλα, καθώς μετά το πλήγμα με την φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο , δεν θέλει να διπλασιάσει τις απώλειές της, χάνοντας ένα ακόμη επιφανές μέλος της 11άδας.

Photo Credits: AP Photo/Shizuo Kambayashi

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ