ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νάβας: "Έκλαψα όταν χάλασε η μεταγραφή μου στη Μ. Γιουνάιτεντ"

Νάβας: "Έκλαψα όταν χάλασε η μεταγραφή μου στη Μ. Γιουνάιτεντ"

Ο Κέιλορ Νάβας αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Αγγλία ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μία ανάσα από το να κάνει δικό της τον Νταβίντ Ντε Χέα στην εκπνοή των μεταγραφών δίνοντας πέρα από οικονομικά ανταλλάγματα και τον Κέιλορ Νάβας, με το deal να χαλάει ωστόσο την τελευταία στιγμή και τους δύο τερματοφύλακες να παραμένουν στις ομάδες τους.

Ο Ισπανός κίπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τους "κόκκινους διαβόλους" ενώ στον αντίποδα ο Κοσταρικανός έμεινε στο "Bernabeu", με τον ίδιο πάντως να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena COPE" πως σήκωσε τεράστιο συναισθηματικό βάρος στο φινάλε των μεταγραφών.

"Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών ήταν μία από τις χειρότερες στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Έκλαψα όταν έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο, δίπλα στη γυναίκα μου. Είμαι άνθρωπος και έγινε έκρηξη μέσα μου.

Περίμενα στο αεροδρόμιο χωρίς καν να έχω μαζί μου βαλίτσες. Δεν ήμουν στο αεροπλάνο αλλά ήμουν κοντά", τόνισε αρχικά ο 28χρονος τερματοφύλακας, και πρόσθεσε:

Νάβας: "Έκλαψα όταν χάλασε η μεταγραφή μου στη Μ. Γιουνάιτεντ"

Ο Κέιλορ Νάβας έμεινε στη Ρεάλ και θεωρείται πλέον ο Νο 1 γκολκίπερ από τον Ράφα Μπενίτεθ, με τον Κίκο Κασίγια να λογίζεται ως ο αναπληρωματικός του

"Ήταν μία περίπλοκη κατάσταση. Ήθελα να παίζω και θα ήταν δύσκολο για μένα να βλέπω άλλους (Ντε Χέα) να βρίσκονται πιο ψηλά από μένα. Κάποια στιγμή το απόγευμα ο μάνατζέρ μου με ειδοποίησε πως θα έπρεπε να μπω στο αεροπλάνο.

Εγώ δεν ήθελα να φύγω. Πέρασα από ιατρικά τεστ στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ και δεν επέστρεψα στο αεροδρόμιο. Δεν υπήρχε χρόνος και γύρισα σπίτι. Εκεί άρχισα να κλαίω".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ