ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπερμπάτοφ: "Αυτό που κάνει ο Μπέιλ είναι ασεβές για τη Ρεάλ Μαδρίτης"

Μπερμπάτοφ: "Αυτό που κάνει ο Μπέιλ είναι ασεβές για τη Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επιτέθηκε στον Γκάρεθ Μπέιλ για την συμπεριφορά του και τόνισε ότι η Ρεάλ πρέπει σύντομα να βρει μία λύση μαζί του.

Η τραγική συμπεριφορά του Γκάρεθ Μπέιλ στα τελευταία ματς της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όχι μόνο από τους φίλους των Μαδριλένων, αλλά και από ανθρώπους του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αλαβές έδειχνε διαρκώς την αδιαφορία του στον πάγκο με αποκορύφωμα τη στιγμή που έκανε ότι κοιμάται βάζοντας την μάσκα που φορούσε στα μάτια του.

Το ρεσιτάλ του κορυφώθηκε μετά την πέμπτη αλλαγή του Ζιντάν. Ο Γάλλος κόουτς έβαλε τον Ντίαθ αντί του Κασεμίρο και ο τηλεοπτικός φακός εστίασε στον Μπέιλ ο οποίος γελούσε...

Στο ματς με την Γρανάδα είπε να διασκεδάσει λίγο παραπάνω αφού έκανε ότι βλέπει με κιάλια το γήπεδο.

Real Madrid's Gareth Bale, right, gestures from the stands ahead of the Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Jose Breton)
Real Madrid's Gareth Bale, right, gestures from the stands ahead of the Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Jose Breton) AP

Ένας από αυτούς που έκανε έξαλλους ο Ουαλός με τη συμπεριφορά του ήταν ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο παλαίμαχος Βούλγαρος επιθετικός τόνισε για το θέμα: "Ο Μπέιλ βρίσκεται ξανά στα πρωτοσέλιδα προσποιούμενος ότι κοιμάται, όταν κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο να αγωνιστεί. Όταν το είδα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τον είδα να βάζει τη μάσκα πάνω από τα μάτια του και να προσποιείται ότι κοιμάται. Δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Είναι αντιεπαγγελματικό και ασεβές για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ πρέπει να βρει μια λύση στο θέμα του Μπέιλ. Δεν είναι καλό ούτε για τον Μπέιλ, αλλά ούτε για την ομάδα αυτή η κατάσταση. Η μόνη λύση είναι να εγκαταλείψει ο Μπέιλ τη Ρεάλ. Πρέπει να βρει μία λύση, ακόμα κι αν πρόκειται να δοθεί δανεικός. Αυτό που έκανε ήταν μια επίδειξη δύναμης, ήταν σα να έλεγε: "Δώστε μου χρόνο να παίξω, διαφορετικά θα κάνω ό, τι θέλω". Αυτή η αντίδραση δε μου "κάθεται καλά" εμένα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ